ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 19 березня 2018 09:40

В конце марта состоится главная строительная выставка Украины

З 20 по 23 березня у Міжнародному Виставковому Центрі відбудеться найавторитетніша подія української будівельної галузі – міжнародна виставка InterBuildExpo 2018.

Щорічно на своєму майданчику InterBuildExpo збирає основних гравців ринку будівельних матеріалів та технологій.

InterBuildExpo - найважливіша професійна подія в галузі будівництва та архітектури, облаштування житла, проектування та ремонту, а також головний майданчик для обговорення найбільш гострих питань ведення будівельного бізнесу в Україні. На виставці задаються тенденції галузі і вектори розвитку на цілий рік.

Спеціальна зона на InterBuildExpo 2018:

Міжнародна лабораторія архітектури - професійний комунікаційний майданчик для архітекторів та дизайнерів, де в період виставки проходитимуть презентації, майстер-класи, лекції найвідоміших архітекторів та дизайнерів України і світу. 

InterBuildExpo - це не просто демонстрація останніх досягнень галузі та презентація учасників ринку, але й трендова ділова програма. 

У 2018 році для фахівців галузі заплановані такі заходи:

  • Науково-практична конференція: «Реконструкція житла масових серій: проблеми та шляхи вирішення». Організатори: ТОВ «КМКЯ», Будівельна палата України.
  • Конференція: «Напрямки та шляхи розвитку міст України та об’єднаних територіальних громад». Організатори: Комітет Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і ЖКГ, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України,  Асоціація міст України, Будівельна палата України, ТОВ «КМКЯ».
  • В рамках Міжнародної лабораторії архітектури Фестиваль Параметричної Архітектури та Дизайну GENERATION 3.0 NEW! - український фестиваль обчислювальної архітектури. Ціль - познайомити широку громадськість з авангардом сучасної архітектури - обчислювальним проектуванням (алгоритмікою/параметрикою), задати планку вітчизняним архітекторам, запрошуючи кращих спеціалістів цифрового проектування з-за кордону. Серед спікерів: Дмитро Аранчій (архітектор, директор компанії Dmytro Aranchii Architects), Олександр Попов (директор компанії «АРХІМАТИКА»), Євген Фрідліб (керівник інженерного відділу компанії Акустік Груп Україна), Роберт Руель (Генеральний директор компанії Color Tec), Віктор Долгоп’ятов (CEO в компанії Diacom Group)  та багато інших фахівців.
  • Архітектурно-ландшафтний форум «ЕКОМІСТО. ЕКОЛАНДШАФТ». Майстер-класи з ландшафтного дизайну та догляду за рослинами. Організатори: ТОВ «КМКЯ», Асоціація ландшафтних архітекторів України

Режим роботи виставок:

20 – 22 березня з 10:00 до 18:00

23 березня з 10:00 до 17:00

Офіційне відкриття: 20 березня об 11:00, пав.1, Міжнародний Виставковий Центр

Більш детальну інформацію про InterBuildExpo та її програму заходів можна знайти на офіційних сайтах: www.buildexpo.kiev.ua, а також на сторінці в FB: https://www.facebook.com/InterBuildExpo/

Прочитано 656 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: