ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 17 жовтня 2017 11:20

Лучшие аксессуары для лучших в мире мансардных окон

Компанія Fakro – один із провідних виробників на світовому ринку дахових вікон, особливу увагу приділяє і аксесуарам до них.

Компанія вважає інновації основним вектором свого розвитку. Ґрунтовно та ретельно підходить до вивчення та аналізу будь-якого питання. Широкий вибір зовнішніх та внутрішніх аксесуарів здатен як захистити оселю від літньої спеки, так і допомогти створити неповторний стиль у мансарді. Функціональність, естетичний вигляд, зручне користування в поєднанні з інноваційними рішеннями можуть задовольнити потреби найвибагливіших покупців. 

Для вивчення ефективності аксесуарів для дахових вікон, компанія збудувала вісім однакових дослідних приміщень з однаковими даховими вікнами. Дослідження проводили при зачинених вікнах, одне з яких було незаслонене, друге – з внутрішньою затемнюючою шторою, а третє – з маркізою. Усі приміщення піддавалися однаковому впливу сонячних променів. Температура замірялася в кількох точках на висоті один метр від підлоги. Результат вимірювався коефіцієнтом, який виражає величину пропускання сонячного проміння. Незаслонене вікно пропускає 61% сонячної енергії, вікно з внутрішньою затемнюючою шторою – 37%, а вікно з маркізою – від 4 до 14%. Таким чином результати дослідження показали, що зовнішні аксесуари найкраще захищають від спеки ззовні. Це обумовлено тим, що сонячні промені поглинаються ще перед склопакетом, а теплові промені відбиваються назовні, не допускаючи нагрівання приміщення. Беручи до уваги співвідношення «ціна-ефективність», оптимальним захистом від спеки є зовнішня маркіза. Внутрішні аксесуари мінімально захищають приміщення від нагрівання ззовні, тому що теплові промені проходять через склопакет та поглинаються внутрішніми аксесуарами. Вони перетворюються на довгохвильове інфрачервоне випромінювання, яке не пропускається через склопакет назовні – внутрішні аксесуари відбивають теплові промені до приміщення, діючи як радіатор. Основним призначенням внутрішніх аксесуарів є декорування інтер’єру та регулювання кількості світла, яке потрапляє до приміщення. 

Крім основного призначення внутрішні і зовнішні аксесуари мають багато інших переваг. Ультрафіолетові промені шкідливо впливають не лише на мешканців мансарди, але й на предмети, які знаходяться всередині. Меблі та інші елементи інтер’єру жовтіють та втрачають свій колір. Аксесуари для дахових вікон служать прекрасним захистом від впливу ультрафіолетових променів. 

Вагомою перевагою продукції Fakro є повна сумісність аксесуарів та дахових вікон, що забезпечує їх швидкий та легкий монтаж. Тобто до будь-яких вікон можна підібрати будь-які аксесуари, лише визначившись, яке саме їх основне призначення для даного приміщення.

Новинкою українського ринку є маркіза AMZ Z-Wave та внутрішня штора ARF Z-Wave. Бездротова система радіозв’язку Z-Wave може об’єднувати декілька вікон, аксесуарів та електропристроїв у будинку. Принцип роботи бездротової системи  Z-Wave гарантує її надійність та зменшує споживання енергії. Саме тому аксесуари до дахових вікон, які працюють в сиcтемі Z-Wave, здатні забезпечити максимально комфортне користування. 

Ще одна новинка принесе радість наймолодшим клієнтам. В результаті співпраці Fakro та студії DreamWorks в асортименті з’явилась внутрішня штора ARF DreamWorks з мотивами популярних мультфільмів. Окрім стандартних переваг ця штора може стати винятковим елементом декору дитячої мансардної кімнати. Вона створює особливу атмосферу, даруючи позитивний настрій її мешканцям. Завдяки можливості зафіксувати штору в будь-якому положенні, можна забезпечити оптимальну кількість світла, відповідно до потреб дитини, обмежити проникнення ультрафіолетових променів, частково захистити від надмірного нагрівання, створюючи комфортні умови як для навчання, так і для гри.

Беручи до уваги широкий асортимент аксесуарів для дахових вікон, їх переваги та новаторські рішення, можемо впевнено сказати, що аксесуари для дахових вікон Fakro – це не лише зручно, ефективно та надійно, але й сучасно та стильно.

Прочитано 1151 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: