ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 09 серпня 2019 09:00

ТМ BauGut заснувала щорічну премію до Дня будівельника

В другу неділю серпня українські будівельники святкують своє професійне свято. ТМ BauGut, аби по-особливому привітати своїх клієнтів з цим святом, заснувала щорічну премію «Будівельник року».

ТМ BauGut, виробник будівельних матеріалів, сухих будівельних сумішей та будівельної хіміїї, буде щороку нагороджувати цією премією того, хто протягом року мав найбільшу кількість чеків з продукцією BauGut.

Тобто цього року буде враховуватися період з 11 серпня 2018 по 11 серпня 2019 включно. І обрання переможця відбуватиметься так: серед усіх покупців мережі «Епіцентр», що є учасниками програми лояльності «Вигода», тобто користується карткою «Вигода», визначиться той, хто зробив протягом року найбільшу кількість покупок товарів ТМ BauGut.

Окрім звання «Будівельник року» за версією BauGut, пам’ятної статуетки та диплому переможець отримає цінний подарунок – сертифікат на покупку товарів в мережі «Епіцентр», на суму 20 000 грн.

Також в рамках привітання з Днем будівельника торгова марка оголосила номінацію «Красава будівельної справи». Її отримає той, хто протягом року зробив покупку продукції BauGut на найбільшу суму одним чеком. І хоч номінація звучить жартівливо, але приз – абсолютно серйозний. Переможець в цій номінації отримає сертифікат на покупку товарів в мережі «Епіцентр» на суму 10 000 грн.

Переможців буде нагороджено 12 серпня, на наступний день після свята.

Отож ті, хто часто купував продукцію протягом року, ще мають час, аби збільшити свої шанси на перемогу. Також можливістю ще встигнуть скористатися ті, хто планував велику покупку, але всі ніяк не знаходив часу на візит до магазину.

Оскільки премія оголошена щорічною, то наступного року до Дня будівельника торгова марка проведе аналогічне нагородження. Тому у всіх будівельників є шанс отримати винагороду і звання кращого будівельника – якщо не цього року, то наступного.

ТМ BauGut

В цьогорічному привітанні з Днем будівельника ТМ BauGut не обмежилась лише двома великими призами. Так 11 серпня, в неділю, в мережі «Епіцентр» всі власники карти «Вигода», хто придбає продукцію бренда на суму від 500 грн, гарантовано отримають на карту кешбек 100 грн. Ними можна буде розрахуватися в магазинах «Епіцентр». А в «Новій лінії» та інтернет-магазині 27.ua. діятиме схожа механіка з моментальним дарунком 100 грн на касі на наступні покупки. ТМ BauGut не обмежилась тільки 2 днями святкування, тому з 9 серпня по 8 вересня така сама акція з можливістю отримати 100 грн. на касі на наступні покупки при розрахунку за BauGut, діятиме на умовах лотереї. Тобто покупці, які куплять продукцію на суму від 500 грн, матимуть можливість отримати кешбек на карту. І чи отримають вони її, ввічливий продавець на касі скаже разом із привітанням з професійним святом.

«Ми впевнені, що будівельник – це не лише той, хто отримав диплом в будівельному вузі. Будівельник BauGut – це людина, яка власноруч створює затишок і комфорт в оселі, це людина праці, це чарівник, який перетворює гори будматеріалів та інструментів на житло, зручне і красиве, що служить десятиліттями і навіть століттями. Будівельник, як вчитель і лікар – це професія, без якої людство не може існувати. Адже кожного дня ми повертаємось Додому, який побудовано саме будівельником. Щиро вітаємо усіх з Днем будівельника та бажаємо наснаги, здоров’я, і хай все задумане завжди вдається!» – вітає команда ТМ BauGut напередодні свята.

Прочитано 2285 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: