ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 17 вересня 2019 12:20

«Снєжка-Україна» реконструює й розширює виробничий цех з виготовлення фарб

20 років на українському ринку працює ТзОВ «Снєжка-Україна», виготовляючи за європейськими стандартами сучасні високоякісні фарби й інші продукти для опорядження інтер'єрів й фасадів, виробів для захисту й декорування деревини ТМ Śnieżka.

Інтенсивний розвиток інформаційних технологій, активне конкурентне середовище, тенденції міжнародної економічної глобалізації, швидкі й динамічні зміни в соціально-економічній системі – усі ці фактори сьогодні особливо впливають на шляхи визначення стратегії розвитку будь-якого підприємства. Зважаючи на ці аспекти, компанія «Снєжка-Україна» за два десятиліття діяльності на українському ринку лакофарбових матеріалів спрямовує свої дії на осучаснення й модернізацію виробничих процесів, технологічне удосконалення виробничих ліній та розширення й розбудову структурних підрозділів виробництва.

«Снєжка-Україна»

Восени 2019 року підприємство розпочало реконструктивні роботи й розбудову нових приміщень цеху з виробництва водоемульсійних фарб. Розширення цеху здійснюється для того, щоб у перспективі виокремити виробничі ділянки для випуску різних за видом продукції й вивільнити додаткові площі приміщення для складів сировини й упаковок. Крім цього, реконструкція приміщення дозволить поліпшити умови праці для персоналу, зробити їх комфортнішими. Водночас у майбутньому планується поступово оновлювати й осучаснювати технологічне обладнання, відповідно до виробничих потреб. Загальна площа будівництва нових приміщень – 2700 м². Здача в експлуатацію реконструйованого приміщення планується 2020 року. Напередодні початку будівельно-монтажних робіт земельна ділянка, на якій споруджуватиметься добудова цеху з водоемульсійних фарб, за добрим християнським звичаєм, була освячена душпастирями – отцем Степаном Кобасярем й ксьондзом Мереком Нєдзвєцьким. Процес благословення площі під забудову відбулося за участі керівництва й колективу підприємства «Снєжка-Україна», представників будівельної компанії, що зводитиме й модифіковуватиме виробничі площі, народного депутата України Павла Бакунця й виконуючої обов'язки голови Яворівської міської ради Ольги Созанської.

«Снєжка-Україна»

Звершуючи чин освячення отець Степан сказав: «Кожна справа, котру починаємо з Божого благословення, хоч би які були труднощі, Господь дозволить довершити благі наміри до кінця. Бажаю, щоб з краплинами святої води ті початки, ця добра основа, яка закладається глибоко в землю, були доброю твердинею для того, щоб люди могли добре, спокійно працювати, а, трудячись, як ми читаємо у Божому слові, заробляти на хліб насущний. Бажаю, щоб праця, яка розпочинається і звершуватиметься, була на Божу славу і користь людську!» Під час освячення земельної ділянки генеральний директор Марек Павлусь зазначив: «Цьогоріч «Снєжка-Україна» святкуватиме 20-річчя з дня створення підприємства. Тож сьогодні освячення і початок будівельно-монтажних робіт з реконструкції й будівництва нових приміщень цеху водоемульсійних фарб має важливе значення для подальшого функціонування й розвитку нашого заводу. Нинішня подія засвідчує, що наші засновники підприємства й надалі інвестують кошти у його розбудову й модернізацію, відповідно до викликів часу й потреб ринку».

«Снєжка-Україна»

«Снєжка-Україна»

Народний депутат України Павло Бакунець, який прибув на захід компанії «Снєжка-Україна», щоб підтримати ініціативу власників й керівництва заводу щодо його розбудови, у своєму виступі підкреслив: «Кожному працівнику бажаю працювати тут на розвиток підприємства, на розвиток нашого гарного міста і в цілому нашої держави!» Секретар ради й виконуюча обов'язки міського голови Яворівської міської ради Ольга Созанська також розділила радісну мить із колективом ТзОВ «Снєжка-Україна», наголосивши: «Міська рада тішиться, що у Яворові є таке підприємство. Подвійно радісно, що «Снєжка-Україна» розпочинає розбудову. Адже розвиватиметься підприємство, буде й розвиватися місто».

 

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1419 разів

Підпишіться на новини будівництва: