ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 21 серпня 2020 12:20

Відкриття навчально-практичного центру «Śnieżka» в Одесі сприятиме розвитку професійної освіти

Впродовж кількох років поспіль компанія «Снєжка-Україна» активно співпрацює із закладами професійної освіти України, ділячись з викладачами, майстрами й учнями досвідом і знаннями щодо застосування новітніх технологій  у будівельній та столярній галузях. Відомий виробник спільно із  професійними навчальними установами України облаштовує навчально-практичні центри  «Śnieżka», що функціонують у більшості областей України.

Цьогоріч такий освітній осередок створений у ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти». Навчальний заклад та компанія «Снєжка-Україна» у рамках проєкту «Навчально-практичний центр «Śnieżka» облаштували сучасний клас теоретичної підготовки для навчання учнів за професією «Маляр», який оздоблений наочними стендами щодо використання інноваційних лакофарбових матеріалів. У цьому класі учні здобуватимуть теоретичні знання з фаху.

ТзОВ «Снєжка-Україна»

Водночас практичні навики і вміння студенти відпрацьовуватимуть у виробничій майстерні, в якій облаштовані модерні робочі місця. Співпраця навчального закладу із знаним європейським виробником лакофарбової продукції ґрунтується на засадах партнерської взаємодії й підтримки Міністерства освіти і науки України, з яким підприємство «Снєжка-Україна» підписало Меморандум про співробітництво ще 2016 року. Залучення бізнес-структур до оновлення змісту професійної освіти України сприяє розвитку навчальних закладів й модернізації системи навчального процесу, що дозволяє готувати висококваліфіковані конкурентоздатні робочі професії відповідно до потреб ринку праці.

Для ефективного навчального процесу «Снєжка-Україна» як соціальний партнер забезпечує навчальний заклад лакофарбовими матеріалами для того, аби учні на практичних заняттях освоювали у будівельно-ремонтних роботах сучасні технології, які застосовують на ринку. Водночас для оволодіння учнями системою теоретичних знань фаху виробник надає професійній установі навчальні матеріали, а для наповнення освітнього процесу цікавими змістом і формою проводить для учнів, викладачів, майстрів різноманітні семінари, майстер-класи й інтерактивні конкурси, які мотивують молодь вчитися і щодня вдосконалювати майстерність і рівень фахової підготовки.

ТзОВ «Снєжка-Україна»

Після завершення навчального процесу й оволодіння практичними навиками із застосування сучасних лакофарбових матеріалів й технологій учні отримують сертифікат від виробника. Зазначимо, що викладачі й майстри виробничого навчання також проходять відповідне навчання у виробника й одержують сертифікат.

ТзОВ «Снєжка-Україна»

Навчально-практичний центр «Śnieżka» в Одесі було відкрито 20 серпня 2020 року. Відповідно до сучасних реалій, які склалися у світі, представники Міністерства освіти і науки України, зокрема, Ірина Шумік, генеральний директор Директорату професійної освіти МОН України, директор з маркетингу ТзОВ «Снєжка-Україна» Оксана Кукурудз, начальник відділу професійних навчань та технічних консультацій ТзОВ «Снєжка-Україна» Орест Жураківський, Максим Куций, голова Одеської обласної державної адміністрації, Олександр Лончак, директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації мали змогу поспілкуватися під час заходу і обговорити питання розвитку й модернізації професійної освіти в онлайн-режимі.

ТзОВ «Снєжка-Україна»

«Навчально-практичні центри «Śnieżka» функціонують в різних областях України впродовж шести років і показали, що є дієвими й сприяють вдосконаленню формату професійної освіти в сучасних умовах змін. Як засвідчує досвід, професійна освіта успішно розвиватиметься за активної взаємодії закладів професійної освіти з виробниками, які володіють передовими технологіями і мають можливість ділитися своїми знаннями із майбутніми кваліфікованими робітниками, яких потребує виробничий сектор економіки. Сподіваємося, що співпраця нашої компанії з ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти» буде плідною, корисною й ефективною,» - розказує директор з маркетингу ТзОВ «Снєжка-Україна» Оксана Кукурудз.

«Навчально-практичні центри дуже добре себе зарекомендували. Це нове освітнє середовище, яке сприяє тому, що діти зацікавлені, йдуть, навчаються і здобувають робітничі професії. І ми поступово змінюємо імідж професійно-технічної освіти,» - говорить генеральний директор Директорату професійної освіти МОН України Ірина Шумік.

ТзОВ «Снєжка-Україна»

Водночас Максим Куций, голова Одеської обласної державної адміністрації, зазначає: «Я дуже приємно вражений, адже побачив, як обладнаний навчальний заклад. Впевнений, що тут готують висококваліфікованих фахівців, які в майбутньому точно будуть забезпечені як професійною освітою, так і належно оціненою роботою від представників бізнесу».

 

 ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 2369 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: