ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 18 жовтня 2013 13:28

7–9 листопада 2013 року в Києві відбудеться Зустріч президентів II Регіону Міжнародної спілки архітекторів (МСА)

7–9 листопада 2013 року в Києві відбудеться Зустріч президентів II Регіону Міжнародної спілки архітекторів (МСА)

Нараду відкривають президент МСА Альберт ДЮБЛЕР, Віце-президент ІІ Регіону МСА Деніз ІНЧЕДАЇ, генеральний секретар МСА Мішель БАРМАКІ та керівництво II Регіону МСА.

У Зустрічі беруть участь Перший Віце-президент МСА І Регіону Антоніо РЕВЕРСА, президенти Національних спілок архітекторів і Архітектурних Палат з тридцяти двох країн — учасниць Зустрічі (країни Східної та Центральної Європи, Балкан, країни Ближнього Сходу). Почесних гостей зустрінуть українські колеги — керівництво Національної спілки архітекторів України, представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва і ЖКХ України, представники Конфедерації будівельників України, міської адміністрації, представники провідних вітчизняних архітектурних бюро.

Ключовий захід Зустрічі — конференція НСАУ «Україна в світовій архітектурній спільноті», в якій візьмуть участь запрошені іноземні гості й українські спеціалісти. На порядку денному обговорення світових тенденцій в архітектурі і сприяння інтеграції архітектурного суспільства України в світову архітектуру, визначення шляхів формування Архітектурної палати України і презентації провідних вітчизняних архітекторів. Спеціальний гість конференції – відомий іспанський архітектор-урбаніст Мануель Нуньес Яновський. Конференція відбудеться в Центральному будинку архітектора. До уваги гостей і відвідувачів будуть представлені виставки ”Українська архітектура за 22 роки Незалежності” і ретроспектива оригінальних проектних матеріалів із колекції НЗ ”Софія Київська”.

Зустріч президентів II Регіону МСА відбудеться в конференц-залі готелю ”Національний”. Організатори заходу — НСАУ і МСА.

 

UNION INTERNATIONALE DES ARCHITECTES (UIA) - МІЖНАРОДНА СПІЛКА АРХІТЕКТОРІВ - всесвітня федерація національних професійних об’єднань архітекторів, яку визнають ООН,UNESCO,UN-HABITAT, UNECOSOC, World Trade Organization (WTO). Заснована у 1948 р. в Лозанні.

Члени МСА представлені Національними спілками архітекторів, Архітектурними Палатами та узурповані у  Регіонів: I Регіон – Західна Європа, II Регіон - Східна Європа і Ближній Схід, III Регіон – Америка, IV Регіон – Азія і Океанія, V Регіон – Африка (усього 130 країн, понад 1.300.000 архітекторів світу).  

Діяльність МСА включає в себе проведення міжнародних професійних конгресів, конкурсів, присудження премій і нагород, моніторинг і регулювання діяльності архітекторів. Конгреси МСА проводяться раз на три роки. 24-й Конгрес МСА відбувся в Токіо. Золота Медаль МСА заснована у 1984 р. Золоту Медаль МСА отримали такі всесвітньо відомі архітектори як Рафаель Монео, Рензо Пьяно, Тадао Андо, Альваро Сіза Віейра. Один з важливих векторів діяльності МСА – міжнародні архітектурні конкурси, в результаті яких з’явилися такі будівлі як Центр Помпіду і Національна бібліотека в Парижі, Сіднейська Опера та ін..

Віце-президент НСАУ з міжнародної діяльності Олена ОЛІЙНИК Тел. +38 (067) 320 62 14

Спеціаліст зі зв’язків з громадськістю і пресою НСАУ, робота з партнерами Юлія СУПРУНОВИЧ Тел. + 38 (098) 890 40 51

 

www.nsau.org  + 38 (044) 279 98 08  (приемная Президента НСАУ)

Прочитано 1112 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: