ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 25 вересня 2020 09:20

Як вдало перефарбувати поверхню насиченого кольору

Чи потрібна підготовка основи перед перефарбуванням поверхні насиченого кольору в інший? Так, обов’язково! І дуже добре, якщо ви задумались про це, перш ніж приступити до фарбування, адже відсутність базових підготовчих робіт перед нанесенням нової фарби на стару, тим паче, у разі різкої зміни контрасту кольору стін, може вилізти боком.

Що може піти не так, спитаєте ви? Попередній колір просвічуватиметься через світлий, або новий колір вийде геть не таким, як очікувалося, а оновлене покриття триматиметься зовсім не довго, зрештою, будь-який із сценаріїв призведе до зайвої витрати ресурсів – фінансових і часу. Тож навіщо ускладнювати собі життя, коли помилки можна уникнути, зробивши все правильно, згодні?

Жодного секрету в тому, як вдало перефарбувати поверхню темного кольору в світлий, немає. Усе, що вам потрібно, це ґрунтувальна емульсія та якісна фінішна фарба. Саме в такій послідовності – не кваптеся братися за нанесення нового декоративного покриття, спершу ретельно очистіть і заґрунтуйте поверхню. Ці роботи перед фарбуванням (будь-яким) ви маєте виконувати за замовчуванням.

Етапність робіт

Зверніть увагу, що ґрунтувальну емульсію наносити можна лише на чисту, рівну та суху поверхню.

www.sniezka.ua

  • Тому попередньо усуньте бруд і плями, протерши стіни вологою ганчіркою з мийним засобом.
  • Наждачним папером відшліфуйте поверхню від нерівностей і дефектів.
  • У разі наявності виїмок і тріщин їх треба зашпаклювати.
  • Далі, після висихання шпаклювальної маси, приступайте до ґрунтування.
  • Коли поверхня повністю висохне, лише тоді можна почати наносити нову фарбу.

Śnieżka Ґрунтувальна фарба – вдалий вибір для тих, хто хоче перефарбувати стіни з темнішого на світлий колір. Фарба економна в застосуванні – її наносять одним товстим шаром, завдяки чому усуває різницю у фактурі поверхні Однією із властивостей виробу є зниження поглинальної здатності основи, тому особливо виробник її рекомендує для фарбування гіпсокартонних плит і поверхонь, де вирівнювали дефекти.

Śnieżka Ґрунтувальна фарба

Латексна ґрунтувальна емульсія для внутрішніх робіт також дає змогу зменшити розхід поверхневої фарби та забезпечити високу адгезію й покращити покривну здатність поверхневих виробів. Ґрунтувальна емульсія Śnieżka каже рівномірному фарбуванню так, а перевитраті фарби – ні!

Будь-який маляр скаже вам, що ґрунтування – це запорука успішного фарбування надовго! Але й правильний вибір фарби теж має не останнє значення.

Отже, після того як висохне заґрунтована основа, нанесіть на вже готову поверхню Śnieżka Ґрунтувальна фарба, безпечну для здоров’я високоякісну фарбу, яка зручна в користуванні, тому популярна серед лакофарбових засобів і її широко використовують під час зміни інтенсивних кольорів інтер’єру.

www.sniezka.ua

Не бійтесь змінювати колір, просто дотримуйтесь наших рекомендацій – і гарний результат забезпечено!

 ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1033 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: