ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 16 жовтня 2020 09:20

Шпаклівка допоможе вирівняти стіни

Проведений ремонт можна вважати вдалим лише тоді, коли стіни у помешканні рівні й гладкі. Адже це не лише красиво, а й функціонально.

Тому економити на вирівнюванні основ немає сенсу, оскільки нерівні стіни можуть стати причиною певних проблем:

  • нерівні стіни ускладнюють підготовку до зовнішнього оздоблення, зокрема фарбування;
  • нещільне прилягання стельових і підлогових плінтусів та лиштви дверей;
  • важко з’єднати шви між шпалерами при їхньому наклеюванні;
  • неестетичний вигляд (увімкнене світло, зокрема, також виявить нерівності).

Та якщо ще два-три десятки років тому стіни вирівнювали цементно-вапняним розчином, так і не досягнувши при цьому рівної поверхні, то сьогодні ідеально вирівняти стіни можливо завдяки великому вибору якісних шпаклювальних матеріалів. Наносити їх легко навіть без залучення професіоналів та й уявити собі ремонт без шпаклювання сьогодні просто нереально.

І неважливо, яке зовнішнє оздоблювальне покриття ви обрали (фарба, шпалери тощо), для шпаклювання поверхонь стін та стелі беремо шпаклівку Śnieżka ACRYL-PUTZ® ST10 START, яка завдяки рецептурі, в основі якої мікронаповнювачі, можна створити ідеально рівну поверхню.

ACRYL-PUTZ® ST10 СТАРТ

Та, окрім шпаклівки, для роботи нам потрібно як мінімум три шпателі: два основних широких з полотном 400–600 мм, один трохи меншої ширини для роботи у кутах і важкодоступних місцях та допоміжний шириною 60–150 мм. Шпателі краще брати виготовлені з якісної нержавіючої сталі, які не гнуться навіть при сильному натисканні. Слід також звертати особливу увагу на рукоятку – вона повинна лежати у руці максимально зручно. Якщо ви нечасто працюєте зі шпаклівкою і не маєте необхідних навичок, можна також придбати кутовий шпатель з жорстким полотном, зігнутим під кутом 90°.

www.sniezka.ua

Коли шпаклівку й інструмент обрано, попереду – підготовка основи під шпаклювання. Ми її ретельно очищуємо від забруднень, старої штукатурки, яка відстає, тріщини водночас розширюємо та видаляємо пил за допомогою пилососа. Безпосередньо перед шпаклюванням основу зміцнюємо, наприклад новою ґрунтівкою глибокого проникнення ACRYL-PUTZ® GR43 GRUNT PRO.

ACRYL-PUTZ® GR43 GRUNT PRO ҐРУНТІВКА ГЛИБОКОГО ПРОНИКНЕННЯ

Тоді беремо шпаклівку Śnieżka ACRYL-PUTZ® ST10 START, що має вигляд сніжно-білого порошку на основі натурального гіпсу, уважно вивчаємо інструкцію на упакуванні й замішуємо розчин у відрі або будь-якій іншій ємності, дотримуючись зазначених пропорцій – приблизно 1 кг сухої маси на 0,3 літри води, ретельно перемішуючи. Для цього використовуємо будівельний міксер або дриль з міксерною насадкою. Суміш має вийти однорідною без найдрібніших грудочок. Готовий розчин при накладанні повинен мати добру адгезію з інструментом, відповідно триматися на шпателі, не спадати з нього і не розтікатися. Розпочинаємо шпаклювальні роботи з важкодоступних місць. Для уникнення пересихання розчину його слід готувати невеликими порціями, адже приготована шпаклівка, придатна до застосування впродовж 2-3 годин.

www.sniezka.ua

За один раз наносимо шар товщиною приблизно 3 мм. У разі значних поодиноких виїмок можна одразу наносити шар навіть до 3 см – він також не дає усадки й не тріскає.

Добре висохлу шпакльовану поверхню шліфуємо наждачним папером, абразивною губкою або сіткою з градацією 100/150 та очищуємо від пилу.

www.sniezka.ua

В результаті шпаклювання за допомогою Śnieżka ACRYL-PUTZ® ST10 START стіни стали рівними й гладенькими та, звичайно ж, готовими до фарбування чи нанесення будь-якого іншого оздоблювального шару.

 ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1103 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: