ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 05 липня 2019 11:20

Фарбуємо стільці для саду

Стільці – обов’язковий атрибут комфортного відпочинку, а виготовлені з деревини – природного матеріалу, вони створять гармонійне та красиве середовище для улюбленого місця зустрічей у саду чи на подвір’ї та слугуватимуть господарям не один десяток років.

Вибираючи стільці для саду, варто звертати увагу не лише на матеріал, з якого вони виготовлені, але й на їхнє конструктивне рішення, пам’ятаючи про функціональність, максимальну зручність, допустимі навантаження та інтенсивність використання. Адже правильний вибір є гарантією довгострокового використання та легкого догляду за стільцями.

Śnieżka Supermal® Акрилова емаль

Стільці зі спинкою, звичайно ж, – найпоширеніша модель для саду, що забезпечує можливість найзручніше вмоститися на ньому для довготривалого спілкування та відпочинку. Ще зручнішими є стільці зі спинкою та підлокотниками, сидячи на яких можна максимально розслабитися, обпершись не лише на спину, але й на лікті. Можна також зупинити свій вибір на стільцях, що за конструкцією нагадують крісла. Сидіти на них надзвичайно зручно і комфортно, однак вони досить громіздкі, займають багато місця та потребують великого стола, а для відпочинку на природі – це не дуже вигідний варіант.

Однак, якої б конструкції не були стільці з дерева, періодично обробляти їх з метою підтримання належного естетичного вигляду та продовження строку експлуатації вкрай важливо. І кожен добрий господар це знає, тому й обирає для декоративного та захисного фарбування стільців для саду Śnieżka Supermal® Акрилову емаль.

Śnieżka Supermal® Акрилова емаль

Завдяки якісним складникам цей матеріал забезпечує потрібний та очікуваний ефект від фарбування навіть за умови його використання поза приміщенням, надворі.

Емаль створює міцне та стійке до атмосферних впливів та незначних механічних пошкоджень покриття, яке для стільців, що перебуватимуть на відкритому просторі саду чи подвір’я – саме те, що треба. Матеріал легко та зручно наносити на заздалегідь підготовану та оброблену поверхню за дотримання технології нанесення та умов використання матеріалу.

Перед фарбуванням основу усіх елементів конструкції стільця очищають від пилу, попередньо усунувши старі покриття, що відшаровуються, а ті, що добре тримаються на поверхнях, зашкурюють абразивним папером. Засмолені або жирні місця фахівці радять промивати очищеним бензином, а на нові дерев’яні поверхні наносити безбарвний ІМПРЕГНАТ ТМ VIDARON для забезпечення кращого захисту виробів від різних зовнішніх факторів.

Ретельно перемішану фарбу необхідної кількості наносять пензликом відповідного розміру (залежно від фарбованої поверхні) з м’якою щетиною. Бажаними атмосферними умовами для роботи є температура основи й навколишнього середовища – від +10°С та відносна вологість повітря – від 80%, що також забезпечують міцну адгезію матеріалу та швидке висихання.

Śnieżka Supermal® Акрилова емаль

Śnieżka Supermal® Акрилова емаль майже не має запаху, екологічно безпечною, про що свідчать сертифікат екологічності згідно із ДСТУ ISO14024 та висновок державної санітарно-епідеміологічні експертизи №05.03.02-04/21055 від 27.03.2014.

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1670 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: