ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 12 липня 2019 11:20

Облаштовуємо їдальню у помешканні

Будьмо відверті: їдальня – не часте явище як кімната в житловому багатоквартирному будинку, а тому питання її інтер’єру не так часто висвітлюється, як би цього хотілося. Відповідно, тим потрібніша й актуальна ця стаття для тих, хто зумів у межах квартирного простору виділити місце для їдальні, чи для власників заміських будинків, де місце для такої традиційної кімнати, безсумнівно, є. Отже, поділимося з вами кількома основними принципами оздоблення їдальні в помешканні.

Кімната, яка збуджує апетит

Навіщо? Коли я голодний і настала пора попоїсти, я і так з великим апетитом за раз-два спорожню тарілку – скажете ви. Але насправді є фактори, яких ми не помічаємо і які, проте впливають на нас. Від них може залежати скільки людина з’їсть та як – із задоволенням і непідробним апетитом чи просто, щоб утамувати голод. Щоб їдальня відповідала своїм назві та призначенню, кожен її гість повинен не тільки покидати стіни кімнати ситим, але й отримувати задоволення від страви.

Śnieżka PLATINIUM® KITCHEN-BATH

Інше питання – що для цього потрібно? Доброму апетиту сприяють насамперед кольори – це червоний, яскраво-жовтий, помаранчевий – барви соковитих фруктів і спецій, тому сміливо використовуйте їх у дизайні (штори, світильники, ба навіть – яскраві тарілки). Натомість холодні кольори, такі як зелений, блакитний чи бузковий, навпаки, зменшують апетит. Не часто побачиш останні в інтер’єрі фаст-фудів, чи не так?

У чистій кімнаті – здорове тіло і здоровий дух

Будь-хто вам скаже, що в місці, де їдять, повинно бути чисто. І ця вимога стосується не тільки банального щоденного кількаразового прибирання після кожного прийому їжі перед новим. Важливо завчасно подумати про мікроклімат приміщення їдальні, про те, меблями якого матеріалу ви обставляєте простір, і якими матеріалами оздоблюєте поверхні, адже надалі вам тут щодня дихати і їсти.

Щодо останнього, то рекомендуємо звернути увагу на Śnieżka PLATINIUM® KITCHEN-BATH – вологостійку напівматову латексну фарбу, що призначена спеціально для кухонь і подібних приміщень, які відчувають великі експлуатаційні навантаження і вплив вологи. Продукт є екологічно чистим і цілком безпечним для здоров’я людини та довкілля (про це свідчить екологічний сертифікат №UA 08.002.337, тому виріб маркований знаком «Зелений журавлик»). А завдяки інноваційній технології Silver Formula, яка містить іони срібла, фарба запобігає росту мікроорганізмів на поверхні, пофарбованій нею.

Śnieżka PLATINIUM® KITCHEN-BATH

Відмивайся!

Як у кухні, так і в їдальні стіни не захищені від можливих забруднень, джерелами яких, ясна річ, стають їжа та напої. Однак для тих, хто покрив стіни за допомогою фарби Śnieżka PLATINIUM® KITCHEN-BATH, не становить труднощів позбутись ненависних плям. Адже фарба володіє високою стійкістю до миття мийними засобами. Кілька рухів губкою – і проблеми, як і не було! Тож подбайте, щоб покриття, якому загрожує потрапляння їжі зі столу, легко відмивалось. Так вам ще не скоро доведеться замилюватися про оновлення інтер’єру.

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1554 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: