ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 09 серпня 2019 11:20

Оновлюємо фарбоване покриття металевої огорожі

Металеві огорожі мають дуже давню історію використання, адже сягає вона кількох сотень років. Та вони і нині не втрачають популярності, незважаючи на наявність на ринку нових матеріалів й технологій.

То чому ж металеві огорожі так приваблюють власників приватних будинків чи дачних ділянок? Аби отримати переконливу відповідь, варто розглянути основні переваги цих конструкцій.

Переваги

Перше – міцність і надійність, адже метал практично не деформується, має підвищену стійкість до ударів та інших механічних пошкоджень. Металева огорожа – це надійний захист будинку від проникнення небажаних гостей.

Друге – довговічність експлуатації. Облаштувавши огорожу з металу, можна на кілька десятиліть забути про її заміну. Достатньо лише періодично слідкувати за її станом, усуваючи дефекти від атмосферних та інших впливів шляхом фарбування.

Śnieżka Supermal® Олійно-фталева емаль

Третє – доступність, адже вартість металевої огорожі цілком виправдовує її якість. До того ж можна підібрати будь-який варіант: ковку, сітку, штахетник, профнастил тощо.

Четветре – широкий асортимент, тому замовник має можливість обрати саме те, що відповідатиме його смакам, потребам та можливостям.

П’яте – не складне встановлення. Власник огорожі може здійснити цю роботу самостійно без допомоги професіоналів.

Та, окрім переваг, треба пам’ятати, що тривалість експлуатації огорожі, а відтак і зовнішній вигляд здебільшого залежать від того, як її доглядають, адже, як не крути, а метал – такий матеріал, який рано чи пізно починає іржавіти. І цей процес є природним, оскільки частий контакт з вологою, перепади температур призводять до того, що захисний шар огорожі втрачає пружність і цілісність, оголюючи метал і провокуючи руйнівні процеси іржавіння. Окрім того, незначні подряпини та механічні пошкодження також псують металеву огорожу. Запобігти цьому негативному явищу може сучасна обробка металевої поверхні протикорозійними засобами та фарбами, а також усунення іржавих ділянок. Фахівці радять фарбувати металеву огорожу не рідше одного разу на три роки, а за потреби – навіть частіше.

Śnieżka Supermal® Олійно-фталева емаль

Вибір матеріалу

Вибирати треба матеріали, спеціально призначені для використання в умовах зовнішнього середовища. І Śnieżka Supermal® Олійно-фталева емаль є оптимальним вибором. Завдяки вдалому поєднанню технологічних характеристик та якісних складників органічного та мінерального походження Śnieżka Supermal® Олійно-фталева емаль легко лягає на поверхню та створює стійке до впливів зовнішнього середовища глянцеве покриття. Багата палітра кольорів (23 відтінки) значною мірою розширює можливості використання матеріалу. Фарба має високу покривну здатність.

Śnieżka Supermal® Олійно-фталева емаль

Варто пам’ятати, що досягти очікуваного результату від фарбування можна за такої важливої умови, як добре підготовлена поверхня металевої огорожі, яку перед фарбуванням слід очистити від іржі, відшарувань старої фарби, заґрунтувати та зашпаклювати. Фарбування за відповідних погодних умов – температури навколишнього середовища – вище ніж +10°C та відносної вологості повітря – від 80% – дає очікуваний результат: фарбоване покриття високої якості та чудового естетичного вигляду.

Лише за вищенаведених умов: правильного використання матеріалу та дотримання технології фарбування пофарбована Śnieżka Supermal® Олійно-фталева емаль забезпечить металевій огорожі і привабливий вигляд, і тривалий термін експлуатації, і надійний захист будинку та його мешканців.

 

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 2330 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: