ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 06 вересня 2019 11:20

Якісне та надійне фарбування фасаду

Фасад справедливо називають обличчям будь-якої будівлі, який кардинально вирізняє її з-поміж інших. За його зовнішнім виглядом можна оцінити цілий будинок, його зовнішній та внутрішній стан. Саме тому кожен господар оздобленню фасаду надає великого значення і приділяє багато уваги, обираючи для цього якісні матеріали для зовнішніх робіт, аби було красиво, надійно та надовго.

 

Однак оцінювати фасад лише з естетичної точки зору було б несправедливо, оскільки не менш важливою є захисна функція фасаду. Зовнішні стіни захищають будинок від атмосферних опадів, холоду, спеки та першими реагують на них. Особливо потерпають фасади від дощу, снігу осінньо-зимової пори та ультрафіолету весняно-літньої. Відтак з плином часу на стінах будинків з’являються сіро-чорні плями та патьоки, колір вигоряє на сонці, відбувається відлущування зовнішнього шару фарби.

За таких умов фасад потребує цілковитого оновлення та ремонту. І найоптимальнішим способом для його реалізації є фарбування з використанням спеціальних фасадних фарб, до вибору яких слід віднестися дуже відповідально, пам’ятаючи, що ці роботи є досить трудомісткими та й виконуються не на один рік.

Śnieżka Extra Fasad

Критерії вибору

Обираючи фарбу для фасаду, слід враховувати такі властивості:

  • високу стійкість до біологічних загроз;
  • стійкість до забруднень;
  • високу покривну здатність;
  • стійкість до ультрафіолету;
  • високу газо- та паропроникність.

Компанія «Снєжка-Україна» пропонує споживачеві кілька видів акрилових фарб для фасадів: Śnieżka Extra Fasad, Śnieżka Standart Fasad, Śnieżka AcryLux Fasad. І кожна з них має свої особливості.

У цій статті пропонуємо розглянути питання надійного захисту поверхні фасаду акриловою фарбою Śnieżka Extra Fasad, що виготовлена на основі технології Complete Weather Protection, яка містить смоли і добавки, завдяки чому фарба є стійкою до атмосферних і біологічних факторів. Фарбу внесено до Реєстру екологічно сертифікованої продукції, тому упакування виробу марковано знаком «Зелений журавлик», що інформує споживача про безпечність продукту на стан довкілля і здоров'я людей.

Виробу можна надати будь-якої барви. Її можна вибрати з 518 кольорів з каталогу Śnieżka NCS Cascade. Якщо під час фарбування фасаду користувач дотримався усіх рекомендацій і вимог виробника щодо техніки застосування фарби, то покриття фасаду буде стійким впродовж багатьох років. Виробник надає гарантію ефективного захисту поверхні фасаду – 10 років.

Śnieżka Extra Fasad

Технологічні особливості

Для досягнення бажаного ефекту під час фарбування фасаду за допомогою Śnieżka Extra Fasad необхідно дотримуватися інструкції щодо нанесення виробу та усі роботи проводити за певною послідовністю.

Перше – основа, що є запорукою міцності та стійкості покриття. За потреби її очищають від пилу та іншого забруднення. Плями, патьоки від води усувають, використовуючи спеціальну фарбу Śnieżka для слідів від протікання і плям. У випадку крихкої та пористої основи бажаним є використання Полімерної Ґрунтовки Глибокого Проникнення ACRYL-PUTZ®. Правильно заґрунтована поверхня має бути матовою.

Друге – безпосередньо нанесення фарби. Перед початком цього процесу її ретельно перемішують. Процес фарбування проводять за хорошої сухої погоди та плюсової температури – від +5°С до +25 °С. Фарбу наносять рівномірно з розрахунку однакової кількості матеріалу на одиницю поверхні.

Варто пам’ятати також поради фахівців стосовно обов’язкового використання у процесі фарбування матеріалів одного виробника.

Дотримання вищенаведених рекомендацій і є гарантією успішного фарбування фасаду, що забезпечать красиве, надійне, якісне та довготривале покриття.

 

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 3544 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: