ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 28 лютого 2020 11:20

Класичний синій – це трендовий колір 2020 року

Класичний синій – це трендовий колір 2020 року
Інтер’єрна мода щороку диктує нам нову палітру кольорів, популярних в оздобленні інтер’єру помешкання. І цьогоріч вона прихильна до класичного синього. Про це свідчать не лише соціологічні, а й наукові дослідження. Так, найбільш авторитетний світовий «знавець» кольорів – Американський Інститут кольору «Pantone» назвав класичний синій (Pantone 19-4052 Classic Blue) кольором року.

На думку фахівців інституту, «класичний синій сприймається як колір спокою й умиротворення, це вічний і надійний відтінок, елегантний у своїй простоті». Викликаючи асоціації з небом у сутінках, підкреслюють американці, синій вселяє надію й стимулює роботу думки, спонукаючи до більш глибоких роздумів та спілкування, а також підкреслює потребу в надійному й стабільному фундаменті, на якому ми зможемо будувати життя.

Класичний синій – це трендовий колір 2020 року

Синій колір, фактично, є усюди: у тканині, одязі, декоративно-прикладному мистецтві, інтер’єрі. По суті, він чи не єдиний, що не викликає сумнівних суперечливих емоцій у більшості людей. І на це є досить вагомі причини.

По-перше, синій – універсальний, адже його можна використовувати і в інтер’єрі, і в екстер’єрі.

По-друге, на відміну, скажімо, від червоного або жовтого, синій не втомлює. Його вважають нейтральним і таким, що викликає позитивні емоції та розслабляє й заспокоює.

По-третє, калейдоскоп відтінків класичного синього такий різноманітний, що підібрати собі до вподоби може кожен.

Класичний синій – це трендовий колір 2020 року

Дизайнери відзначають, що у мистецтві інтер’єру є стилі, де обов’язковий колір – синій. І це – ампір, хай-тек, модерн, артдеко, скандинавський і середземноморський. Аби оформити інтер'єр у синіх тонах, варто вивчити особливості кожного стилю та підібрати відповідну фарбу, яка повною мірою відтворить класичний синій та реалізує ваші задуми й плани.

І фарба ŚNIEŻKA MATTLATEX надає такі можливості кожному, хто вподобав цей колір для ремонту та оформлення інтер’єру свого помешкання. За допомогою системи тонування Śnieżka Color System виріб можна закольорувати у будь-які сині відтінки з-поміж 518 кольорів або, додавши до базового білого універсальний пігментний концентрат Colorex (до 10% об'єму фарби) його можна легко отримати.

Окрім здатності забезпечити обраний колір, фарба ŚNIEŻKA MATTLATEX має чудові технічні особливості: вона стійка до миття, що забезпечує їй можливість використання у приміщеннях, які легко та часто забруднюються: кухні, ванни, дитячі, передпокої, ґанки тощо. ŚNIEŻKA MATTLATEX має 2-й клас стійкості до мокрого витирання, що дасть змогу легко підтримувати (витерши лише вологою ганчіркою) чистоту поверхонь та уникнути частого перефарбовування й ремонту.

ŚNIEŻKA MATTLATEX

Наносити таку фарбу на поверхню стіни чи стелі – дуже просто: варто лише обрати зручний спосіб нанесення ŚNIEŻKA MATTLATEX (пензлик, валик або розпилення). Фарба абсолютно не розбризкується у процесі фарбування. До того ж чудова покривна здатність та витрати матеріалу 10 м²/кг при одношаровому нанесенні дають змогу економити матеріал та, відповідно, кошти й час, не нашкодивши бажаному результату.

Відмінною та суттєвою перевагою ŚNIEŻKA MATTLATEX від аналогів є те, що вона забезпечує «дихання» стін. Водночас фарба вирізняється екологічними перевагами. Про це свідчить відповідний сертифікат, що підтверджує дотримання вимог міжнародного стандарту ISO 14024, тому виріб маркований знаком «Зелений журавлик».

«Зелений журавлик»

Що ж до використання класичного синього в окремих приміщеннях, то його велика кількість буде доречною для просторої кімнати, добре освітленої, вікна якої виходять на південну сторону. Для невеликих приміщень, коли ж синього здасться забагато, варто використовувати поєднання зі світлими тонами.

 ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 2776 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: