ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 31 липня 2020 09:20

Фарба, стійка до миття та стирання

Випадково поставлена й залишена пляма на стіні загрожує зіпсованим настроєм та інтер’єром. Та щоб не стати жертвою таких неприємностей, для фарбування стін у помешканні варто обирати стійкі до миття фарби. Мильний розчин, губка – і плями наче не було. Та чи так це насправді? Для цього необхідно з’ясувати технологічні особливості й характеристики таких інтер’єрних фарб.

І насамперед про те, що кожна з них має свій ступінь стійкості до мокрого стирання й миття, який вказує на те, як саме і як часто можна мити пофарбовану поверхню. Усі фарби проходять дослідження в лабораторіях на стирання, в результаті чого їм присвоюють з 1-го по 5-й клас стійкості.

1-й клас стирання фарби має найвищу зносостійкість. Пофарбовані такими фарбами стіни можна мити й не боятися втрати кольору чи стирання фарби.

І до таких фарб слід віднести глибокоматову, стійку до миття латексну фарбу для інтер’єрів Śnieżka Design Lux 3. Ця фарба має 1-й клас стійкості до миття. Та, згідно із лабораторними випробуваннями, забезпечує аж 200 циклів мокрого стирання, яких достатньо, аби пофарбовані Śnieżka Design Lux 3 стіни завжди були чистими, охайними та без жодних плям.

Śnieżka Design Lux 3

Таку фарбу можна використовувати для фарбування будь-яких приміщень, зокрема інтенсивного користування, які найчастіше піддаються різним забрудненням (офіси, кухні, коридори, ванни тощо). Відтак вміст у фарбі інноваційного компоненту Teflon® surface protector забезпечує менший ступінь притягання забруднень та створення покриття, яке рівномірно пропускає водяну пару, завдяки цьому стіни дихають. Варто зазначити, що фарба має екологічні переваги згідно із міжнародними стандартами ISO 14024, тому виріб безпечний для здоров’я. Його можна сміливо використовувати у дитячих кімнатах, спальнях.

ТОВ «Снєжка-Україна» www.sniezka.ua

При нанесенні фарби Śnieżka Design Lux 3 на попередньо підготовлену чисту й гладеньку в результаті шпаклювання основу необхідно дотримуватися певних правил і рекомендацій виробника. Безпосередньо перед фарбуванням поверхню покривають ґрунтувальним засобом для кращого зчеплення основи із фарбою та отримання стійкого покриття. Наносити фарбу можна через 24 години після ґрунтування

Надавши фарбі обраного кольору за системою Sniezka Colour System, до спектру якої входить 518 відтінків, та ретельно розмішавши, можна розпочинати нанесення. Фарбу наливаємо у спеціальний малярську ванночку, занурюємо у неї валик із середнім ворсом та прокатуємо його по рифленій поверхні ванночки, щоб дати стекти зайвій фарбі. Фарбуємо від одного кута кімнати до іншого W-подібними рухами вгору-вниз, вправо-вліво, щоб досягти повної однорідності кольору. При нанесенні фарба не розбризкується та утворює рівномірний шар глибокоматового покриття, яке маскує значні нерівності й дефекти основи поверхні. Витрати фарби – до 10м²/кг. Можливість миття, ступінь та клас стійкості покриття виробник вказує на етикетці виробу, аби ви з самого початку знали, як у подальшому доглядати за поверхнею. Та, як би там не було, ви маєте пам’ятати, що м’яка тканина і мильний розчин –оптимальні засоби для миття пофарбованих поверхонь.

ТОВ «Снєжка-Україна» www.sniezka.ua

 ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 6107 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: