ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 14 серпня 2020 09:20

Оновлюємо металеві підвіконня зовні

З часом будь-яке зовнішнє підвіконня втрачає свій колишній вигляд, і навіть особливо стійке до механічних навантажень та атмосферних впливів металеве підвіконня не становить винятку. Пошкодження підвіконня не лише завдають удару по естетичному вигляду вікна зовні, але є і загрозою для його практичної функції – захисту покриття фасаду від руйнування через опади, гідроізоляції та запобіганню потрапляння вологи всередину.

Щоб відновити металеве підвіконня, зміцнити його покриття від шкідливих впливів навколишнього середовища і просто надати зовнішньому вигляду вікна декоративного оздоблення – необхідно пофарбувати підвіконня емаллю.

Покриття підвіконня емаллю – це не тільки дуже економний спосіб реставрації, але й не менш зручний і не вимагає втручання спеціалістів. Досить дотримуватись кількох рекомендацій:

  1. Очистіть поверхню від пилу, бруду, шари старої фарби, яка відлущується та іржу.
  2. Відшліфуйте наждачним папером і знежирте.
  3. За необхідності нанесіть на місця, уражені корозією, шар ґрунтовки.
  4. Після висихання основи виберіть емаль, яка призначена для фарбування металевих поверхонь.

Для фарбування металевих конструкцій вікна рекомендуємо використовувати Śnieżka Supermal Олійно-Фталеву емаль.

Śnieżka Supermal Олійно-Фталева емаль

Вона забезпечує стійке до механічних та атмосферних факторів покриття для дерев’яних і металевих поверхонь. Крім того, виріб вирізняється стійкістю до дезінфекційних засобів, а тому підходить для обробки в будівлях громадського призначення, наприклад медичних та освітніх закладах, а також закладах харчування.

Приємним бонусом є доступність емалі у 32 кольорах! Замість звичайних білого та коричневого є можливість обрати різні відтінки, про які ви давно мріяли, – шоколадний, світлий або середній горіховий, колір червоного дерева, вишневий та багато інших. До того ж можна обрати з двох варіантів покриття: матовий або глянцевий.

Застосування: Завдяки відмінним розходу та покривній здатності досить буде нанести один або два шари емалі.

ТОВ «Снєжка-Україна»

Покривши зовнішнє підвіконня емаллю, ви побачите ефект від такого рішення одразу! А задоволення від виглядання з вікна за чашкою кави більше не затьмарюватиме неохайний вигляд підвіконня.

 

 ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 985 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: