ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 23 жовтня 2020 09:20

Важливі засади фарбування фасаду

Погожі осінні дні ще сприяють тому, аби подбати про оновлення фасаду. Під час фасадних робіт  слід враховувати погодні умови треба обов’язково.

Відсутність туману, дощу, вітру та яскравого палючого сонця, температура навколишнього середовища від +5°C до +25°C – ідеальні умови для фарбування фасаду. І насправді кожен власник будинку намагається використати цей момент і без зволікань розпочати роботи. Адже при дотриманні цих умов та правильному фарбуванні фасад слугуватиме довго без видимих ушкоджень й втрати зовнішнього вигляду.

www.sniezka.ua

Отож, якщо фасад ще свіжий, тільки-но оштукатурений і, звісно, ще не був фарбований, тоді необхідність проведення цього процесу ще більш очевидна:

  • з естетичних міркувань, оскільки фасад будинку – його окраса;
  • для запобігання руйнуванню поверхні фасаду, адже стіни без оздоблення добре вбирають вологу, яка з плином часу і призведе до їхнього руйнування;
  • для захисту стін будинку від плісняви і грибка, які не лише псують зовнішній вигляд, але й швидко поширюються усією поверхнею.

У цьому випадку ви просто обираєте фарбу, озброюєтеся необхідним інструментом (широкі м’які пензлі з довгим ворсом, валики або розпилювач) і фарбуєте.

Якщо ж фасад був пофарбований раніше, та фарба, на жаль, вицвіла, полущилась й повідпадала у деяких місцях, тоді процесу фарбування передує важливий етап – підготовка поверхні.

www.sniezka.ua

Та перед початком робіт все ж варто визначити, що призвело до такого стану стін фасаду. Причини можуть критися у матеріалах не належної якості, надто дешевих, невідомого чи сумнівного виробника, чи у порушеннях технології фарбування й недотриманні усіх етапів технологічного процесу.

Підготовку поверхні розпочинаємо з видалення старого пошкодженого покриття, використовуючи шпатель, і робимо це дуже ретельно й уважно, аби не пропустити дефектів, оскільки площа фасадних стін достатньо велика. Утворені в результаті нерівності й тріщини шпаклюємо гладдю для фасадів, за необхідності зачищаємо шліфувальним дрібнозернистим папером, після чого ґрунтуємо. Правильно заґрунтована основа має бути матовою.Для фарбування використовуємо акрилову емульсійну фарбу для фасадів.

ŚNIEŻKA EXTRA FASAD, яка завдяки якісним складникам забезпечує довготривалий захист фасаду від атмосферних факторів: вологи, температурних коливань й ультрафіолету. Пофарбовані нею стіни «дихають», тому між шарами оздоблювального покриття не утворюється конденсат, який часто стає причиною руйнування покриття.

ŚNIEŻKA EXTRA FASAD

Перед фарбуванням дуже важливим моментом є вибір кольору фасаду. Його можна вибрати з-поміж 518-ти відтінків, які забезпечує можливість кольорування фарби за системою Sniezka Colour System. До того ж пігменти й наповнювачі, що є у фарбі, гарантують стійкість та яскравість кольору до впливу ультрафіолету.

Перед нанесенням на стіни фасаду фарбу уподобаного кольору ретельно перемішуємо. Фарбу наносимо у певній послідовності й розпочинаємо від одного кута будинку до протилежного, не перериваючи цей процес, аби після висихання покриття було рівномірним. Висока покривна здатність й економні витрати ŚNIEŻKA EXTRA FASAD – до 7м² /кг – полегшують фарбування й позитивно впливають на результат роботи.

www.sniezka.ua

Отримане покриття - красиве, міцне й стійке до впливу атмосферних факторів, на яке виробник надає гарантію 10 років.

Пофарбувавши фасад емульсією ŚNIEŻKA EXTRA FASAD, ви можете не хвилюватися – адже ваш будинок надійно захищений на довгі роки.

 ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1333 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: