ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 24 грудня 2020 09:20

Безпечне фарбування

Жити і перебувати у комфортному та затишному середовищі свого помешкання є не лише природною потребою, а й мрією кожної людини. І нині ця мрія є цілком реальною завдяки сучасним якісним екологічним фарбувальним матеріалам і технологіям, які у досить широкому асортименті пропонує вітчизняний будівельний ринок. Важливо лише зробити  вибір, звернувшись до порад фахівців та авторитетних виробників.

Традиційно фарбування і надалі залишається одним із найбільш розповсюджених та популярних видів ремонту та оздоблення приміщень як у приватних, так і громадських будівлях, основною метою якого є покращення санітарного стану, продовження тривалості експлуатації, надання свіжості та виразності стінам, стелі чи фасаду. Цей процес є досить швидким, простим та порівняно з іншими наявними варіантами недорогим.

З історії фарбування

Ще наші предки давним-давно вдавалися до цього способу оздоблення житла, прикрашаючи стіни нанесеними фарбами малюнками.

Правда, палітра фарб у ті часи була дуже обмеженою (чорний, жовтий і червоний кольори), а сама фарба складалася з порошкоподібного пігменту, води і в’яжучого (яйце, жири тваринного походження).

Проте справжній прорив у фарбуванні відносять до XVI ст. виявленням на американському континенті рослин, які при змішуванні утворювали різні кольори та відтінки. Саме цей винахід і започаткував активний розвиток виробництва лакофарбових матеріалів.

Критерії та матеріали

З розвитком цивілізації людське житло постійно удосконалювалося, поліпшувалася техніка виконання ремонтних і будівельних робіт, з’являлися нові матеріали.

І не дивно, що сучасний споживач ставить до фарбувальної продукції надзвичайно високі вимоги, адже мова йде не лише про красу та привабливість інтер’єру у помешканні, але, що важливіше, про здоров’я, самопочуття та безпеку мешканців. Тому для проведення ремонту варто обирати такі фарби, які найбільше відповідають цим критеріям.

Відомий в Україні виробник лакофарбової продукції компанія «Снєжка-Україна» пропонує споживачам низку водоемульсійних фарб для інтер'єрів, що внесені до Реєстру екологічно сертифікованої продукції.

Фарбуємо інтер'єр фарбою Śnieżka ЕКО

Визначившись із способом оновлення інтер’єру на користь фарбування, пропонуємо скористатися фарбою Śnieżka ЕКО, за допомогою якої можна легко отримати сніжно-біле покриття на стінах та стелі будь-якого приміщення у помешканні. Ця матова акрилова фарба утворює покриття, що «дихає», тобто є газо- та паропроникна. Варто зазначити, що цей виріб внесений до екологічно сертифікованої продукції, тому що його екологічні переваги підтверджено згідно з вимогами міжнародного стандарту ISO 14024. Маркувальний знак «Зелений журавлик» на упаковці виробу інформує про це споживача. Відтак, фарба екологічно безпечна для здоров'я і навколишнього середовища.

Слід відзначити, що таких результатів виробником досягнуто завдяки чіткому дотриманню стандартів та вимог на усіх етапах технологічного циклу виробництва Śnieżka ЕКО.

Процес нанесення фарби на поверхню не потребує спеціальних навиків та особливих зусиль. Матеріал має ідеальну покривну здатність і за допомогою пензля, валика або розпилення легко лягає на міцну суху очищену поверхню та швидко сохне.

Отож, якщо ви мрієте не лише про красиве і затишне, але й екологічне та безпечне помешкання, тоді для його фарбування можете скористатися акриловою водоемульсійною фарбою для стін і стель Śnieżka ЕКО.

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

 

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1291 разів

Підпишіться на новини будівництва: