ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 10 лютого 2021 09:20

Облаштовуємо куток для домашнього улюбленця

Собака любить свого господаря незалежно від настрою останнього. Коли господар повертається додому, то тваринка у свій спосіб вітається з ним біля дверей.  Варто цінувати вірність і відданість чотирилапого друга, а також слід  подумати про нього і про його потреби, облаштовуючи домашній простір, аби усім було комфортно і зручно.

У багатьох українців в помешканні проживає хоча б одна тваринка і, звісно, що у більшості випадків це собаки або коти. І це пов'язано з тим, що людина має потребу спілкуватися не тільки з людьми, але і чотирилапими друзями, бо така комунікація приносить господарю особливе задоволення, яку годі пояснити словами. Водночас маленька тварина виховує у людини відповідальність, оскільки собака чи кіт повністю залежать від неї. І про це слід завжди пам'ятати. Тому, приручаючи маленького улюбленця і беручи його у свій дім, варто заздалегідь пристосувати помешкання до його потреб. Вибір відповідних рішень полегшить нам не тільки догляд за домашнім улюбленцем, але також і за помешканням.

www.sniezka.ua

Адже домашній простір слід спроектувати таким чином, щоб гарантувати усім його мешканцям, в тому числі і чотирилапому другу безпеку і комфорт. Тож як тільки-но у помешканні з'явилася домашня тваринка, неодмінно потрібно реорганізувати інтер'єрний простір оселі задля зручності, здоров'я і спокою домочадців.

Перед тим, як вибрати стійкі меблі і властиві собакам аксесуари, подбаймо про відповідне облаштування стін і підлоги в помешканні. Варто пам'ятати, що собаки й коти мають кігті. І хоча ми регулярно здійснюємо гігієнічні процедури, обрізаючи кігті домашнім улюбленцям, проте подряпин на делікатних матеріалах не уникнути. Тому, зважаючи на це, слід вибирати стійку до подряпин підлогу, виготовлену з дуба або екзотичних порід дерев. Виправдає себе плитка, яку найлегше тримати у чистоті.

Якщо Ви щасливий власник довгошерстих порід собак, то відмовтеся від пухнастих килимів, оскільки їх буде дуже складно очистити від шерсті. Іноді через погану погоду наш домашній улюбленець приходить з вулиці вимазаний і водночас приносить до помешкання болото і бруд. Буває, що, замочившись, тваринка в помешканні обтрушується і тим самим забруднює стіни, щоб цьому запобігти варто пофарбувати сітни виробом, що має стійкість до миття, наприклад матовою латексною фарбою для інтер'єрів Śnieżka Barwy Natury.

Матова латексна фарба для інтер'єрів  Śnieżka Barwy Natury

Для домашнього улюбленця обов'язково слід виділити постійний куточок для сну, який і стане центром його власної території. Не проектуймо простір нашої домашньої тваринки поблизу обігрівача, а також на протязі, оскільки це може негативно вплинути на його здоров'я. Ідеальним є затишне місце з легким доступом до мешканців помешкання, аби тварина не почувала себе самотньою. Значну увагу слід закцентувати на підборі відповідної лежанки для домашнього улюбленця. І особливо дуже важливим є те, з якого матеріалу вона виготовлена, а основою має бути стійкість до механічних пошкоджень. Пристосуймо також величину лежанки до габаритів улюбленця. Радимо, щоб вона була просторою, аби тваринка могла безперешкодно витягуватися і перевертатися збоку на бік. Прихильники незвичайних, але водночас функціональних рішень можуть облаштувати спальне місце для своїх домашніх улюбленців у ніші під сходами або ж запроектувати шафку, інтегровану в лежанку. Проте така конструкція має бути без дверей. Хоча сьогодні на ринку можна знайти розмаїті меблі для тварин, які гармоніюватимуть з дизайном помешкання.

www.sniezka.ua

Звісно, що потрібно виділити для чотирилапого друга й місце для споживання їжі, до якого він матиме постійний доступ, і де слід поставити дві посудини: одну – на воду, іншу – на корм. Найоптимальнішим варіантом начиння для тварин є миски з кераміки або металу. Потурбуймося і про розваги для улюбленців. Незамінними будуть іграшки, завдяки яким чотирилапі будуть зайняті, використовуючи свою надмірну енергію, і не матимуть часу на пустощі. Поза тим використовуймо ті, іграшки, які розвиватимуть тварин і призначені для них.

Пам'ятаймо: домашня тварина – не забавка, вона потребує людської уваги і турботи. Тож дбаймо про те, аби чотирилапі почувалися у помешканні комфортно, затишно, безпечно і, звісно, повноправним членом вашої родини.

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

 

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 802 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: