ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 01 березня 2021 13:20

У новий сезон із зносостійкою фарбою Śnieżka MATTLATEX BRILLIANT

Виробники лакофарбового ринку впродовж осінньо-зимового періоду активно готуються до нового бізнес-сезону, в тому числі команда компанії «Снєжка-Україна» опрацьовує продуктове портфоліо. Тож на початку 2021 року після ґрунтовних досліджень пропозиції ринку, споживчих уподобань та нових тенденцій підприємство запустило у виробництво зносостійку латексну фарбу для стін і стель Śnieżka MATTLATEX BRILLIANT.

Передумовою виготовлення удосконаленого виробу Śnieżka MATTLATEX BRILLIANT стало проведення цілого циклу робіт, пов’язаних із вивченням уподобань споживачів щодо вибору і використання водоемульсійних фарб для стін і стель під час опоряджувальних робіт.

Śnieżka MATTLATEX BRILLIANT

Рецептуру оновленого продукту спільно опрацьовували висококваліфіковані спеціалісти лабораторії з контролю виробництва ТзОВ «Снєжка-Україна», акредитованої дослідницької лабораторії материнської компанії і Центру розробок і досліджень АТ «ФФІЛ «Śnieżka». Удосконалення формули продукту сприяє його високим технічним параметрам та якості. Для виробництва оновленого продукту виробник підібрав сировину, що має високі параметри якості. Варто зазначити, що під час виробничо-технологічного процесу фарба Śnieżka MATTLATEX BRILLIANT пройшла оцінку екологічних критеріїв, що відповідають міжнародному стандарту ISO 14024, тому виріб марковано знаком «Зелений журавлик», який акцентує на екологічних перевагах продукту.

www.sniezka.ua

Екологічна сертифікація продукції документально підтверджує, що Śnieżka MATTLATEX BRILLIANT є безпечною для здоров’я й екосистеми.

Фахівці маркетингового напрямку і дизайнери відомого виробника, враховуючи результати опитування споживачів під час досліджень, розробили сучасну графічну візуалізацію упакування, що наочно підкреслює назву фарби й найважливіші її властивості. Варто додати, що Śnieżka MATTLATEX BRILLIANT – це латексна фарба, яка створює на поверхнях зносостійкі покриття, і їй властивий 1-й клас стійкості до частого миття, а завдяки вдало підібраній сировині та якісно розробленій формулі ANTIREFLEX приховує нерівності на поверхні і не залишає смуг, тому фарбу зможуть легко використовувати у ремонтно-оздоблювальних роботах навіть недосвідчені користувачі.

www.sniezka.ua

Фарбу виробник виготовляє у білому базовому кольорі, проте її можна буде тонувати згідно з каталогом NCS Cascade на відповідному обладнанні, а також вручну за допомогою універсального барвника «Колорекс».

www.sniezka.ua

www.sniezka.ua

Śnieżka MATTLATEX BRILLIANT створить на стінах і стелях якісні матові покриття без смуг і дефектів!

 

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1389 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: