ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 29 березня 2021 14:20

Ґрунтовки TRIORA: на всі випадки ремонту

Секрет успішного фарбування - ретельна підготовка поверхні. І один з обов'язкових етапів в цій підготовці - ґрунтування.

Ґрунтовка допомагає:

  1. Знепилити стіни, приховати дрібні пори.
  2. Зміцнити крихкі поверхні.
  3. Зменшити здатність стін до поглинання і подальшу витрату фарб.
  4. Поліпшити адгезію матеріалів що наносяться.

В асортименті TRIORA представлений ряд ґрунтовок з різними складовими речовинами і концентрацією. Концентрація впливає на щільність кінцевої плівки на поверхні, а також адгезію наступних матеріалів. Найчастіше ґрунт високої концентрації наноситься в 1 шар, а ось ґрунтовки низької концентрації вимагають до декількох шарів нанесення.

Ступінь проґрунтованості можна перевірити, провівши по стіні рукою. Якщо не залишилося слідів, як від крейди, значить, покриття добре поґрунтоване. Важливо також і не перестаратися з ґрунтовкою. Переґрунтована стіна стає слизькою і просто не втримає наступні матеріали.

Якими бувають ґрунтовки?

Ґрунтовки TRIORA поділяються за сферами застосування та своєю функціональністю:

  1. Універсальна грунтовка - це матеріал з невисокою концентрацією діючої речовини. Підійде, щоб знепилити стіни з невисокою здатністю до поглинання, і створити базове покриття.
  2. Ґрунтовка глибокого проникнення. Проникає в мінеральні плити до 5 мм углиб. Міцно зв'язує дрібні частки, що осипаються, запобігає крихкості стін. Оптимальна для старих стін, які мають неміцний верхній шар.
  3. Гідроізоляційна ґрунтовка. Матеріал з високою концентрацією, блокує проникненню вологи в стіну. Вона ідеальна для вуличних робіт, використання в сирих приміщеннях.
  4. Ґрунт-концентрат 1 до 5. Може використовуватися як в готовому варіанті високої концентрації для старих стін, що кришаться, так і розбавляється водою в міру необхідності, щоб зробити базовий ґрунт. Застосовується для будь-яких поверхонь.
  5. Біозахисний засіб. Це антісептічний матеріал, який при необхідності використовується першим в списку робіт. Біозахист наносять, як і ґрунт - на суху і очищену стіну. Засіб не створює плівку, а тільки дезінфікує стіни. Після висихання біозахисту стіну необхідно додатково проґрунтувати.

Ґрунтовки TRIORA

Як вибирати ґрунтовку?

Дивлячись на потреби. Наприклад, якщо це просто етап підготовки стін до ремонту, досить буде універсальної ґрунтовки. Якщо плануєте ремонт у ванній кімнаті або кухні, тоді краще вибрати гідроізоляційну ґрунтовку TRIORA. Будуть різноманітні роботи? Допоможе ґрунт-концентрат 1 до 5 - його можна розбавити так, як вимагає кожне покриття.

Асортимент ґрунтовок TRIORA включає в себе матеріали для найбільш затребуваних і поширених робіт. Використовуйте ґрунтовку, щоб створити міцне базове покриття на стінах і стелях. З досвіду знаємо: чим якісніше підготовлена поверхня, тим краще фінішне покриття.

Ґрунтовки TRIORA

Прочитано 1528 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: