ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 30 квітня 2024 15:00

У Тернополi вiдремонтують дорожнє покриття на семи вулицях

У Тернополi тривають ремонтнi роботи дорожнього покриття вулиць мiста, прибудинкових територiй та пiшохiдних частин.

Цього тижня у рiзних мiкрорайонах мiста пiдряднi органiзацiї продовжать виконувати роботи, зокрема, з 29 квiтня по 3 травня заплановано провести поточнi ремонти на дiлянках вулиць Текстильної, Мирона Тарнавського, Євгена Коновальця, Романа Купчинського, Андрiя Сахарова, Олени Телiги та вул. Новий Свiт.
29 квiтня працiвники пiдрядної органiзацiї нарiзали ремонтнi карти (фреза мала) на вул. Текстильнiй. На вул. Андрiя Сахарова (вiд вул. Романа Купчинського в напрямку до ВНС) триває вкладання фiгурних елементiв мощення.
Триває ремонт сходового маршу мiж будинками №3 та №7 по вул. Дружби, де заплановано провести вкладання фiгурних елементiв мощення. Також проводяться ремонти на прибудинкових територiях за адресами: вул. Київська, 6, - влаштування основи тротуару та мощення тротуару плиткою, вул. Замкова, 5, - влаштування бордюрiв, вул. Збаразька, 31, - влаштування корита та пiщано-щебеневої основи проїзду, просп. Злуки, 53, - влаштування бордюрiв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, цими вихiдними на вул. Гайовiй працiвники пiдрядної органiзацiї завершили влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. Наразi на цьому об'єктi проводиться асфальтування дорожнiх заїздiв. Минулого року на вул. Гайовiй повнiстю замiнили iнженернi мережi (каналiзацiя, водопостачання, водовiдведення, електроживлення, газ та кабелi зв'язку) та влаштували нижнiй шар асфальтобетонного покриття.

Прочитано 109 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: