ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 01 травня 2024 16:00

На Хмельницьких дорогах лiквiдували вже 8 тис. кв. м аварiйної ямковостi

Стабiльнi погоднi умови останнiх днiв квiтня сприяли нарощуванню темпiв робiт з експлуатацiйного утримання мережi головних автомобiльних шляхiв Хмельницької областi. Завдяки вiдсутностi опадiв пiдрядники працюють на мiжнародних та нацiональних маршрутах. Серед робiт, що виконуються першочергово, - лiквiдацiя аварiйної ямковостi.

Бригади дорожникiв заразi працюють над лiквiдацiєю дефектiв покриття гарячим асфальтобетоном на таких напрямках: М-30-01 Захiдний пiд'їзд до Хмельницького та Н-25 Городище - Рiвне - Старокостянтинiв.
Капiтальних ремонтiв найближчим часом не буде - допоки в країнi вiйна, кошти спрямовуватимуться на вiдновлення зруйнованого житла та об'єктiв соцiальної iнфраструктури, ремонт прифронтових дорiг, вiд стану яких залежить швидкiсть здiйснення евакуацiї поранених та постачання зброї i боєприпасiв, а також шляхiв за маршрутами перевезення гуманiтарних та експортних/iмпортних вантажiв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, водночас робота хмельницьких дорожникiв в тилу не зупиняється нi на мить. Попри те, що шляхове господарство регiону працює в умовах суттєвого скорочення фiнансування, виходячи з наявного фiнансового ресурсу, вiд початку року лiквiдовано уже 8037 кв. м аварiйної ямковостi. Особливу увагу придiляють основним логiстичним маршрутам, якi працюють на забезпечення потреб вiйська та доставку продовольчих i гуманiтарних вантажiв.

Прочитано 104 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: