ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 25 квітня 2024 12:00

У Львовi обговорили перспективи "єОселi"

Якомога бiльше українцiв повиннi мати власне житло. На цьому голова правлiння "Укрфiнжитло" Євген Мецгер наголосив пiд час круглого столу у Львовi "Можливостi та перспективи державної програми "єОселя" для ринку житлового будiвництва в Українi та Львiвськiй областi".

Участь у заходi взяли представники ПрАТ "Українська фiнансова житлова компанiя", Львiвської обласної державної адмiнiстрацiї, будiвельного бiзнесу та банкiв. До обговорення покращення та розширення можливостей програми "єОселя" долучилися понад 10 забудовникiв, банки-партнери та iншi зацiкавленi сторони.
Голова правлiння "Укрфiнжитла" Євген Мецгер подякував всiм учасникам та партнерам за зацiкавленiсть та залученiсть до програми iпотечного кредитування "єОселя".
"Дякую всiм, хто сьогоднi долучився до нашої зустрiчi. Спiльними зусиллями ми зможемо створити максимально сприятливi умови, аби нашi громадяни залишалися в Українi, розбудовували країну та купували власне житло", - наголосив вiн.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, перший заступник начальника Львiвської ОВА Андрiй Годик також пiдкреслив важливiсть спiльної роботи мiж усiма зацiкавленими сторонами над розширенням можливостей кредитування для українцiв.
За результатами зустрiчi сторони напрацюють пропозицiї, якi ляжуть в основу розробки додаткових механiзмiв iпотечного кредитування в рамках програми "єОселя", вдосконалення умов програми та внесення вiдповiдних змiн до законодавства тощо.

Прочитано 188 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: