Понеділок, 29 липня 2024 12:00

У Теребовлi формують опори мосту та вiдновлюють комунiкацiї на пiдходах

Продовжується реконструкцiя мосту через рiчку Гнiзна на 354 кiлометрi траси мiжнародного значення М-19 Доманове - Ковель - Чернiвцi - Тереблече.

Там будують нову споруду моста та замiнюють комунiкацiї, що розташованi пiд дорожнiм полотном на пiдходах до неї. Починають будувати арматурний каркас трьох нових опор споруди - уже забетонували останнiй ростверк третьої опори.
Згiдно з проєктом, новий мiст буде 48,7 метрiв у довжину та 12,8 метрiв у ширину. Вiн матиме 2 смуги руху та тротуари з двох сторiн завширшки 1,8 метри.
Контроль за всiм процесом реконструкцiї мосту в Теребовлi - багатоетапний. Роботи перевiряють квалiфiкованi iнженери Служби вiдновлення та незалежний iнженер-консультант. Вiн контролює дотримання затвердженого графiку виконання робiт та наглядає за здiйсненням вхiдного та операцiйного контролю. Зокрема, перевiряє документи, що засвiдчують якiсть матерiалiв, виробiв та конструкцiй, якi надходять до мiсця будiвництва. Окрiм цього, Державне пiдприємство "НIРI" здiйснює науково-технiчний супровiд вiдновлення моста.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, також у Теребовлi для потреб мешканцiв мiста встановили нову дощову каналiзацiю, перевлаштували магiстральний водогiн та водопровiд, до якого вiдбуватиметься пiдключення до користувачiв.

Медіа

Прочитано 23 разів