Середа, 31 липня 2024 12:00

На хмельницькому автошляху покращують безпеку руху

Вiд минулого тижня триває активна робота бригад пiдрядної дорожньої органiзацiї на дiлянцi автошляху Н-03 Житомир - Чернiвцi, км 288+400 - км 291+500, поблизу населених пунктiв Смотрич, Довжок, Колибаївка, що на Кам'янеччинi.

Там Служба вiдновлення лiквiдовує критичнi дефекти покриття гарячим асфальтобетоном великими картами, попередньо здiйснивши фрезерування зношеного верхнього шару мiсцями по обох смугах руху.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на зазначенiй дiлянцi в зв'язку iз сплином мiжремонтного термiну експлуатацiї та внаслiдок iнтенсивного руху великовагового транспорту утворилась суцiльна ямковiсть, значна сiтка трiщин, випирання та колiйнiсть.
За планами Служби вiдновлення у Хмельницькiй областi на даному вiдрiзку мав бути здiйснений капiтальний ремонт з повноцiнною замiною усiх шарiв дорожнього одягу. Однак, через повномасштабне вторгнення рф реалiзувати задумане не вдалось. Оскiльки шляхове господарство держави, та Хмельницької областi зокрема, працює в умовах суттєвого обмеження фiнансового ресурсу, служба працює над полiпшенням безпеки руху тут в межах експлуатацiйного утримання. За сприятливих погодних умов роботи тут можуть бути завершенi протягом наступних десяти днiв.

Медіа

Прочитано 31 разів

Детальніше в цій категорії: « Тернопiль закриває рух однiєю з вулиць