Понеділок, 12 серпня 2024 15:00

Днiпро комплексно ремонтує аварiйну дорогу

Днiпро продовжує комплексно оновлювати аварiйнi вулицi, а також робити їх доступними для маломобiльних груп населення. Нинi роботи тривають на вул. Сергiя Подолинського, а саме на дiлянцi вiд вул. Короленка до просп. О. Поля.

"Останнi роки цю дiлянку ми пiдтримували завдяки ямковому ремонту, але цього на довго не вистачало. Тож було прийнято рiшення провести тут поточний ремонт. Тим паче ми отримали численну кiлькiсть звернень вiд мешканцiв, адже це така соцiально важлива дiлянка. Ця дорога з'єднує просп. О. Поля з вул. Короленка. Тут зруйнований як асфальт, так i бордюрний камiнь через те, що тут вiдсутня зливова система, а водовiдведення було влаштоване саме поверхневим способом. i через вiдсутнiсть бордюру на деяких дiлянках було навiть пiдтоплення у кiлькох приватних житлових будинках. Тож ми завдяки правильному улаштуванню бордюрiв позбулись цiєї проблеми. На сьогоднi роботи ми виконали на 70%. Вже встановлено бордюрний камiнь протяжнiстю 1,1 км. А зараз демонтуємо старий шар асфальту та будемо вкладати новий. Загалом тут заплановано оновити 5,5 тис. кв. м асфальтового покриття", - розповiв заступник директора департаменту благоустрою та iнфраструктури Днiпровської мiської ради Дмитро Коробов.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, роботи розпочали на цiй дiлянцi бiльш як тиждень тому. А завершити планують до кiнця серпня.
"Це ще один приклад комплексного ремонту, адже ми ще задiяли i КП "Мiськзеленбуд", яке привело до ладу зеленi насадження. Загалом по Днiпру ми одночасно працюємо на трьох вулицях. Зараз оновлення триває ще на площi Соборнiй та на вул. Калиновiй", - розповiв директор департаменту благоустрою та iнфраструктури Днiпровської мiської ради Олексiй Самiлик.

Медіа

Прочитано 21 разів