П'ятниця, 02 серпня 2024 10:20

Альфатех відкрив новий офіс на Київщині

Єдиний дилер в Україні дорожньо-будівельної техніки HD Hyundai Construction Equipment, Shantui Construction Machinery та Bobcat, а саме компанія Альфатех, оголосила про відкриття нового офісу у Гатненській громаді Фастівського району Київської області. 

Новий офіс розташований на червоній лінії автодороги M-05 Київ-Одеса, що забезпечує максимальну доступність та зручність для Партнерів. Компанія Альфатех, з головним офісом у м. Підгородне, Дніпропетровської області, провела урочисте відкриття нового офісу 19 липня на Київщині.

Метою відкриття виставково-сервісного центру є підвищення рівня підтримки клієнтів по всій Україні та демонстрація можливостей компанії у цьому напрямку.

Новий виставко-сервісний центр Альфатех-Київ – це сучасний простір, де партнери компанії можуть отримати професійні консультації та підтримку у вирішенні будь-яких завдань.

Центр побудований за стандартом 3S, що включає відділи продажу спецтехніки, сервісу, запчастин та шин, сервісні бокси, ремонтну базу, склад запчастин та виставкову площу для габаритної техніки місткістю до 100 одиниць. Загальна площа виставкового центру становить 7000 кв. м.

«Коли бізнес працює в країні, коли бізнес вірить в країну, коли бізнес розширює свою присутність – це найочевидніше підтвердження того, що у країни є майбутнє,» – зазначають в компанії Альфатех.

Відкриття офісу компанії Альфатех в Київській області є важливим кроком у розвитку компанії й стане потужним інструментом для зміцнення партнерських відносин з непохитною відданістю забезпечити найвищі стандарти обслуговування та ефективної роботи.

На сьогодні, ключове завдання компанії Альфатех – це допомогти своїм Замовникам бути стійкими та сильнішими.

Медіа

Прочитано 62 разів

Детальніше в цій категорії: « Инновации, нацеленные на результат