Неділя, 11 серпня 2024 10:00

Львiв почав шукати фахiвцiв-реставраторiв

ЛКП "Бюро спадщини" запрошує фахiвцiв-реставраторiв, архiтекторiв та пiдряднi органiзацiї до спiвпрацi в межах мiських програм спiвфiнансування.

"Наша мiсiя полягає у збереженнi та вiдновленнi iсторичної спадщини Львова, i ми шукаємо експертiв, якi готовi долучитися до цього важливого процесу. Якщо ви маєте вiдмiнну репутацiю у сферi реставрацiї та бажаєте приєднатися до спiвпрацi в рамках мiських програм спiвфiнансування, надiшлiть iнформацiю про себе та портфолiо на нашу електронну адресу", - закликають в ЛКП "Бюро спадщини"
ЛКп шукає:
- архiтекторiв з досвiдом розроблення проєктiв реставрацiї пам'яток та наявнiстю чинного квалiфiкацiйного сертифiката за напрямком архiтектурне та iнженерно-будiвельне проєктування. Вмiння працювати у Єдинiй державнiй електроннiй системi у сферi будiвництва;
- пiдряднi органiзацiї, що мають лiцензiю, яка дає право виконувати реставрацiю та консервацiю пам'яток (клас наслiдкiв СС3), досвiд виконання таких робiт, матерiально-технiчну базу та працiвникiв з релевантними знаннями та умiннями (реставратори лiпного декору, металу, тиньку тощо);
- iндивiдуальних майстрiв-реставраторiв (по дереву та металу), якi мають вiдповiдну освiту, знання та досвiд для виконання реставрацiї дверей, брам та вiкон. Важлива наявнiсть матерiально-технiчної бази, а також комунiкабельнiсть та вмiння працювати в командi.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, усi кандидати мають пiдтвердити досвiд у реалiзацiї подiбних проєктiв. Оскiльки програми реалiзуються за кошти мешканцiв-учасникiв програм та бюджету мiста, особлива увага придiляється доброчесностi потенцiйних партнерiв.

Медіа

Прочитано 39 разів