ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 30 квітня 2024 13:00

У регiонах лiквiдували управлiння ДIАМ

Кабiнет мiнiстрiв погодив лiквiдацiю п'яти структурних пiдроздiлiв Державної iнспекцiї архiтектури та мiстобудування України (ДIАМ) у регiонах i зменшив кiлькiсть заступникiв голови установи. Про це в Телеграмi повiдомив постiйний представник уряду у Верховнiй Радi України Тарас Мельничук.

Погодження було зроблено з метою приведення у вiдповiднiсть до положень постанови КМУ вiд 29 грудня 2023 р. №1410 "Деякi питання скорочення чисельностi працiвникiв органiв виконавчої влади" граничної чисельностi державних службовцiв та працiвникiв Державної iнспекцiї архiтектури та мiстобудування України, пропозицiю Мiнiстерства розвитку громад, територiй та iнфраструктури щодо лiквiдацiї територiальних органiв Державної iнспекцiї архiтектури та мiстобудування", повiдомляє Property Times.
Припиняють роботу Захiдне мiжрегiональне управлiння ДIАМ (Львiв), Центральне мiжрегiональне управлiння ДIАМ (Житомир), Центрально-Схiдне мiжрегiональне управлiння ДIАМ (Днiпро), Схiдне мiжрегiональне управлiння ДIАМ (Краматорськ) та Пiвденне мiжрегiональне управлiння ДIАМ (Одеса).
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, згiдно з рiшенням Кабiнету мiнiстрiв, зменшено також кiлькiсть посад заступникiв голови ДIАМ - до трьох.

Прочитано 168 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: