ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 03 травня 2024 15:00

У Львовi зводять ще одну школу з дитсадком за кошти девелоперiв

На вул. Малоголоскiвськiй, де зводять освiтнiй заклад, розпочали пiдготовчi роботи: готують територiю та переносять комунiкацiї. Про це повiдомив заступник мiського голови Львова з мiстобудування Любомир Зубач. Це вже третя школа у Львовi, яку будує соцiально вiдповiдальний бiзнес, але яка залишиться комунальною.

Школу на 450 учнiв з дитячим садком на 70 мiсць у мiкрорайонi Пiд Голоском зводять за кошти iнвестора "Резiдент девелопмент". Цi освiтнi заклади будуть комунальними.
"Ландшафт дiлянки дуже нестандартний, а отже, для будiвництва не простий. Проте вiд того результат буде ще цiкавiшим. Загалом же цей кейс є показовим i для всiх соцiально вiдповiдальних будiвельних компанiй це чудовий приклад для наслiдування. Адже зведення багатоквартирного житла повинне вiдбуватися паралельно з розвитком соцiальної iнфраструктури - прокладенням дорiг, будiвництвом шкiл, садкiв, амбулаторiй. I, схоже, Львiв потроху задає правильний тренд у цьому. Навiть у час вiйни, що особливо вiдповiдально", - зазначив Любомир Зубач.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, проєкт освiтнього закладу розробила компанiя Guess Line Architects, яка стала переможцем архiтектурного конкурсу. Нинi архiтектори допрацьовують останнi технiчнi моменти.

Прочитано 179 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: