Вівторок, 17 вересня 2024 14:00

У Тернопiльськiй громадi ремонтують дороожнє покриття вулиць

Попри календарну осiнь, працiвники пiдрядної органiзацiї продовжують ремонтнi роботи дорожнього покриття вулиць, мiжквартальних проїздiв, тротуарiв та дворiв у Тернополi та громадi.

Минулого тижня, з 9 по 13 вересня, у Тернопiльськiй громадi активно проводились роботи з ремонту дорiг. У селах Плескiвцi та Кобзарiвка влаштували пiщано-щебеневу основу та шар асфальтного покриття.
У мiстi на вулицях Князя Василя Костянтина Острозького, Миколи Пирогова та Миколи Гоголя здiйснено фрезерування, вiдновлення основи та асфальтування дiлянок на проїзнiй частинi.
Також проведено ремонт дощоприймачiв на вулицях Медова, Злуки, 1, та Оболоня. Окрiм цього, проводилось влаштування фiгурних елементiв мощення i посадкових майданчикiв на вулицi Лозовецько-Промисловiй поблизу меблевої фабрики "Нова").
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, цього тижня за сприятливих погодних умов пiдрядники будуть виконувати доочищення дощоприймачiв, вулиць i дорiг мiста вiд смiття пiсля злив, поточний ремонт дощоприймальних колодязiв i решiток на вулицi Оболоня, асфальтування вулиць у селах Малашiвцi та Курiвцi, а також пiд'їзної дороги до смiттєзвалища в Малашiвцях.
Триває ремонт мiжквартального проїзду бульв. Галицького, де проводиться мощення проїзду фiгурними елементами. На вул. Новий Свiт, 93-95, також проводиться мощення проїзду.

Медіа

Прочитано 25 разів

Детальніше в цій категорії: « У Львовi на мiсяць закривають вулицю