Вівторок, 01 жовтня 2024 10:00

На дорогах Iвано-Франкiвщини замiнили 1100 погонних метрiв огородження

Одним iз засобiв покращення безпеки дорожнього руху є бар'єрне огородження. На дорогах мiжнародного, нацiонального та регiонального значення Iвано-Франкiвщини здебiльшого влаштовано нове - з металевих оцинкованих елементiв. Зокрема там, де в минулi роки проводився капiтальний чи поточний середнiй ремонт.

В умовах воєнного стану основним завданням Служби вiдновлення є забезпечення логiстики головними автомагiстралями Iвано-Франкiвщини. Тож в умовах воєнного стану i обмеженого фiнансування замiну бар'єрного огородження здiйснюють не такими швидкими темпами, як би хотiлося.
Вiд початку року на дорогах державного значення оновлено 1100 погонних метрiв бар'єрного огородження, найбiльший обсяг - на дорозi Н-10 Стрий - Мамалига у селi Павлiвка.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, цими днями старе бар'єрне огородження замiнено на нове металеве в селi Дзвиняч на дорозi Р-38 Богородчани - Гута. Такi ж оновлення планують на дорозi Н-09 Мукачево - Львiв у Ямницi та на дорозi Р-21 Долина - Хуст на Вишкiвському перевалi.

Медіа

Прочитано 21 разів

Детальніше в цій категорії: « У Днiпрi прибрали двi берлiнськi подушки