ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 03 жовтня 2024 10:00

На мосту у Теребовлi армують розподiльчу плиту прогонової будови

На 354 кiлометрi траси М-19 Доманове - Ковель - Чернiвцi - Тереблече мостобудiвники готують монолiтно-розподiльчу плиту проїзду до бетонування, а саме зв'язують арматуру. Щойно завершать цей процес, влаштують бетон. Монолiтно-розподiльча плита бере на себе динамiчнi навантаження вiд руху транспорту, її якiсть та мiцнiсть є запорукою тривалої експлуатацiї шляхопроводу.

Станом на сьогоднi пiдрядна органiзацiя виконала такi роботи:
- на мосту: влаштувала 58 буронабивних паль (24 - на першiй та третiй опорах, 10 - на другiй), усi 3 опори, ригелi та ростверки на кожнiй з них, а також змонтувала усi 16 балок прогонової будови завдовжки 24 метри кожна.
- на пiдходах до мосту: перевлаштувала магiстральний водогiн, влаштувала водопровiд та дощову каналiзацiю, провела фрезерування дорожнього одягу, влаштувала основу дорожнього одягу, уклала вирiвнюючий та нижнiй шар асфальтобетонного покриття.
На час реконструкцiї бiля мосту влаштували тимчасовий об'їзд для легкового транспорту та автобусiв, габарит яких по висотi - до 3,2 м.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, хiд виконання дорожньо-будiвельних робiт на мосту через рiчку Гнiзна у Теребовлi перевiрив начальник Тернопiльської ОВА В'ячеслав Негода.
На даний час пiдрядна органiзацiя паралельно армує розподiльчу плиту прогонової будови, влаштовує тротуари на пiдходах до мосту та монтує мережi зовнiшнього освiтлення. Реконструкцiя виконується згiдно з календарним графiком робiт.
Довжина нового мосту становитиме 48,7 метра, а загальна ширина - 12,8 м. Вiн матиме 2 смуги руху та тротуари з двох сторiн завширшки 1,8 м.

Прочитано 16 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: