Субота, 27 липня 2024 10:00

Київ залишиться без рекламних конструкцiй на транспортних розв'язках

У столицi не буде рекламних конструкцiй на транспортних розв'язках. Управлiння з питань реклами КМДА остаточно виграло справу у Верховному Судi щодо недопущення продовження строку дiї погоджень на рекламнi засоби на мостах. Йдеться про 54 конструкцiї окремого суб'єкта господарювання. Про це повiдомила начальниця Управлiння з питань реклами КМДА Оксана Полiщук.

"Територiя транспортних розв'язок - це нульова форматна зона. Розмiщувати там рекламнi засоби не дозволяється. Завдяки злагодженiй роботi юристiв Управлiння з питань реклами та об'єктивностi й неупередженостi суддiв, якi розглядали справу, не допущено продовження строку дiї документiв на розмiщення конструкцiй суб'єкта господарювання у непередбачених для цього мiсцях. Мета правил - зменшити надмiрну кiлькiсть зовнiшньої реклами, яка псує вигляд мiста, перешкоджає безпецi та порушує правила благоустрою. Мiсто чiтко дотримується норм i не здiйснювало демонтаж конструкцiй, якi мали чиннi документи. Але пiсля завершення строку їх дiї у нас така ж чiтка позицiя - на мiсця, де є обмеження згiдно з уже чинними вимогами, документи не видають i не продовжують, а конструкцiї мають бути демонтованi", - заявила Оксана Полiщук.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, майже всi конструкцiї з мостiв на транспортних розв'язках уже демонтованi, i вiдповiднi роботи тривають.

Медіа

Прочитано 100 разів