Середа, 31 липня 2024 11:00

До осенi у Києвi вiдкриють вiдремонтовану дiлянку Великої Кiльцевої

Мер Києва Вiталiй Кличко перевiрив, як триває ремонт дороги на дiлянцi Великої Кiльцевої - вiд Жулянського шляхопроводу до повороту в мiсто Вишневе. Її протяжнiсть - понад 1,5 км. Роботи тут розпочали у вереснi 2023 р. Рух великою оновленою дiлянкою вiдкриють наприкiнцi лiта.

"Дорожники вже завершили влаштування мережi дощової каналiзацiї. Для подовження зносостiйкостi та термiну експлуатацiї покриття дороги влаштували щебеневу основу, на яку влаштовують три шари асфальту. Капремонт здiйснюють з урахуванням принципiв безбар'єрностi. Зокрема, на пiшохiдних переходах понизять бордюри та облаштують тактильну плитку. А на перехрестi вул. Григоровича-Барського з Кiльцевою дорогою переоблаштували пiдземний пiшохiдний перехiд пандусами. Рух великою оновленою дiлянкою вiдкриємо наприкiнцi лiта. Благоустрiй на об'єктi завершать у вереснi", - розповiв Вiталiй Кличко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, вiн нагадав, що мiсто продовжує оновлювати дороги там, де це вкрай необхiдно. I багато уваги столична влада придiляє ремонту великих магiстралей, якими йде багато вантажного транспорту та вiд якостi яких залежить трафiк у столицi.
"Велика Кiльцева - одна з важливих артерiй. Частина її дiлянок перебувала не на балансi столицi - i їх довго не ремонтували. Отримавши їх на баланс, мiсто розпочало поступово оновлювати цю магiстраль", - зазначив Вiталiй Кличко.

Медіа

Прочитано 29 разів