Понеділок, 15 липня 2024 11:00

На КПП "Ренi - Джюрджюлешть" завершили роботи з благоустрою територiї

Контрольно-пропускний пункт "Ренi - Джюрджюлешть" - один iз ключових КПП усього пiвденного регiону України. Через пункт проходить близько 150 вантажiвок експортної та iмпортної продукцiї на добу.

Згiдно з рiшенням уряду, на балансi Служби вiдновлення в Одеськiй областi 9 контрольно пропускних пунктiв. "Ренi - Джюрджюлешть" - один iз них. Рiшення про передачу КПП на баланс було прийнято менше року тому, пiсля чого одразу розпочали його ремонт.
Вже вiдновили очиснi споруди та системи водозабезпечення. Вiдремонтували громадськi вбиральнi та адмiнiстративнi примiщення. На територiї пункту пропуску нанесли розмiтку на дорожньому покриттi.
Дорожня розмiтка - найпростiший та водночас ефективний засiб органiзацiї дорожнього руху, а її належний стан - головна складова безпеки на дорозi. Особливо це стосується пунктiв пропуску, де завдяки дорожнiй розмiтцi весь транспортний потiк розгалужується на вiдповiднi вiконця для проходження контролю.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, завдяки поточним ремонтним роботам на КПП "Ренi - Джюрджюлешть" запрацював спiльний контроль. Це зменшило кiлькiсть зупинок автотранспорту на контрольнi процедури пiд час перетину КПП та збiльшило фактичну пропускну здатнiсть.

Медіа

Прочитано 112 разів