Середа, 21 серпня 2024 13:00

На Одещинi модернiзують пункти пропуску

В Одеськiй областi модернiзують 9 пунктiв пропуску через державний кордон. Це "Старокозаче - Тудора", "Табаки - Мирне", "Ренi - Джюрджюлешть", "Лiсне - Сеiць", "Серпневе 1 - Басараб'яска", "Малоярославець 1 - Чадир-Лунга", "Новi Трояни - Чадир-Лунга", "Виноградiвка - Вулкенєшть" та "Долинське - Чишмiкiой".

Вже вiдремонтували адмiнiстративнi будiвлi та громадськi вбиральнi, вiдновили роботу очисних споруд. Вiдремонтували дорожнє покриття та нанесли розмiтку. Встановили дорожнi знаки. Провели роботи з благоустрою територiї та вiдремонтували системи зовнiшнього освiтлення. Влаштували периметральнi огорожi та санiтарно-технiчнi модулi.
КПП модернiзують у спiвпрацi з мiжнародними донорами. Так, проєктування капiтального ремонту пункту "Табаки - Мирне" буде профiнансовано завдяки USAID. А проєктування реконструкцiї КПП "Ренi - Джюрджюлешть" профiнансують за допомогою МОМ. За сприяння USAID "Економiчна пiдтримка України" покращили освiтлення на КПП "Долинське - Чишмiкiой", "Новi Трояни - Чадир-Лунга" та "Виноградiвка - Вулкенєшть".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, модернiзацiя контрольно-пропускних пунктiв збiльшила їхню пропускну здатнiсть та покращила умови перетину кордону для працiвникiв та подорожуючих. На КПП "Ренi - Джюрджюлешть" запрацював спiльний контроль.

Медіа

Прочитано 26 разів