Субота, 07 вересня 2024 11:00

У Днiпрi зведуть супутник ТРЦ

У Днiпрi на житловому масивi Сонячний планується будiвництво нового ТРЦ Hermes Plaza. Про це повiдомив мiсцевий архiтектор Мелор Назаров на своїй сторiнцi у соцмережах.

За його словами, новий ТЦ з'явиться поряд iз вже iснуючим торговельним центром "Вавилон", повiдомляє Property Times.
"Звернувся замовник зi складною дiлянкою с-подiбної форми бiля "Вавилона" iз завданням розмiстити торговий центр. Форма дiлянки та її розташування продиктували форму будiвлi та її архiтектуру", - пише архiтектор.
Об'єкт мав розташовуватися на видному мiсцi: мiж "Вавилоном" i Слобожанським проспектом, тому мiстом було виставлено високi вимоги до архiтектури та благоустрою.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, планується створення навколо ТРЦ зеленої зони з лавочками та новим освiтленням. Всерединi передбачається парковка.
"Торговий центр має стати "супутником" "Вавилона". Тут розмiстяться вiдносно невеликi магазини площею 30-50 кв. м, кав'ярнi та ресторан. Передбачено i бомбосховище. Яскравою деталлю комплексу стане iнсталяцiя у виглядi руїн храму Гермеса, зарослих зеленню, - така собi зона для вiдпочинку i фотографування. Передбачається висадка дерев навколо центру, щоб у спекотнi лiтнi днi можна було сiсти на лавочку в тiнi вiдпочити i випити кави", - розповiдає розробник концепцiї.
Втiм, з огляду на об'єктивнi причини, складно назвати термiни реалiзацiї об'єкта. Наразi триває розробка проєкту, зауважив Назаров.

Медіа

Прочитано 43 разів