Четвер, 12 вересня 2024 12:00

Ще 800 внутрiшньо перемiщених сiмей зможуть придбати оселi

10 вересня Держмолодьжитло провело 18-ий етап вiдбору учасникiв програми "Житловi примiщення для внутрiшньо перемiщених осiб". За результатами вiдбору визначенi ще 800 родин внутрiшньо перемiщених осiб (ВПО), якi зможуть придбати житло на найбiльш доступних в Українi умовах: у кредит термiном до 30 рокiв за незмiнною ставкою у 3% на рiк i власним внеском вiд 6% вартостi житла.

Програма реалiзується у партнерствi Держмолодьжитла i Мiнреiнтеграцiї за фiнансової пiдтримки уряду Нiмеччини, який надав грант через Банк розвитку KfW.
Голова правлiння Держмолодьжитла Микола Марчук висловив вдячнiсть уряду Нiмеччини i KfW за пiдтримку в забезпеченнi базової потреби громадян України - забезпеченнi житлом. Рiшення нiмецьких партнерiв продовжити дiю програми i за результатами проведеного аудиту започаткувати його другу фазу стало виваженим результатом високої довiри до всiх учасникiв проєкту, зауважив голова правлiння фонду.
Держмолодьжитло й надалi залишатиметься сервiсом для людей, тож кожен учасник програми може розраховувати на повну пiдтримку наших фахiвцiв у вирiшеннi своїх питань, наголосив Микола Марчук.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, переможцi вiдбору визначенi методом випадкової комп'ютерної вибiрки iз застосуванням програмного забезпечення, запропонованого мiжнародним iмплементацiйним консультантом (IPC GmbH) i погодженого KfW. Трансляцiя вiдбору вiдбувалася в режимi реального часу на ютуб-каналi фонду i є доступною для перегляду.
Контроль за вiдбором здiйснювали члени правлiння Держмолодьжитла, представники Мiнреiнтеграцiї та iмплементацiйного консультанта.

Медіа

Прочитано 31 разів