Вівторок, 17 вересня 2024 13:00

Мер Тернопiля оглянув вiдремонтоване укриття у школi

Цими днями мiський голова Тернополя Сергiй Надал перевiрив вiдремонтоване укриття у загальноосвiтнiй школi №11.

"Безпека дiтей у школах та садочках є прiоритетом для нас. Упродовж 2022-2024 рр. проводяться ремонтнi роботи в укриттях закладiв освiти для того, щоб збiльшити кiлькiсть мiсць та створити новi укриття, - зазначає мiський голова Сергiй Надал. - Зараз маємо приклад тернопiльської школи №11, де за лiтнiй перiод зроблено ремонтнi роботи. Збiльшено кiлькiсть мiсць для людей, якi можуть перебувати в укриттях одночасно. Цього року школа має можливiсть повнiстю навчатись в режимi офлайн, i створено умови для перебування понад 1 тис. дiтей в укриттях".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у мiстi є ще ряд об'єктiв, де робляться роботи, аби збiльшити кiлькiсть мiсць в укриттях, та ремонти самих укриттiв. Зокрема, ремонтують витяжки, кондицiонування, санвузли й iншi необхiднi речi.
Укриття, якi є в школах та вищих професiйних училищах, пiд час сигналу оповiщення "Повiтряна тривога" доступнi лише для учасникiв навчального процесу. Користуватися ними населення може тiльки у визначенi години - з 18:00 до 08:00.

Медіа

Прочитано 26 разів