Понеділок, 14 жовтня 2024 16:00

У Днiпрi встановлюють новi зупиночнi комплекси

У Днiпрi кипить робота з реконструкцiї вулицi Калинової (мiж вулицями Янтарною та Зразковою).

"В рамках цiєї реконструкцiї було встановлено три зупиночнi комплекси. Встановленi вони за бюджетнi кошти. Нинi йде фiнальний етап роботи. У нових зупинок є багато переваг, але головна - це безпека та комфорт пасажирiв пiд час очiкування транспорту", - розповiв заступник директора департаменту транспорту та транспортної iнфраструктури Днiпровської мiської ради Олександр Лещенко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, всi комплекси будуються з урахуванням потреб маломобiльних груп населення.
"На всiх вкладена тактильна плитка та передбачено мiсце для колiсних крiсел та дитячих вiзочкiв. Вiд початку року вже встановили 12 зупиночних комплексiв за бюджетнi кошти. Також цьогорiч облаштовано 13 зупиночних комплексiв за кошти iнвесторiв", - зауважив Олексiй Орєшин, начальник вiддiлу по роботi з зупиночними комплексами КП "Транспортна iнфраструктура мiста" Днiпровської мiськради.
Ба бiльше, КП "Днiпровський електротранспорт" Днiпровської мiськради встановило по вул. Калиновiй 4 нових iнформацiйних табло.
"Це зупинки: "вулиця Зразкова", "Калинiвський-5" та "вулиця Янтарна". На вулицi Янтарнiй та житломасивi Калинiвський-5 ранiше табло не було взагалi. А саме на зупинцi по вул. Зразковiй ми замiнили табло. Встановили табло з вiдображенням руху автобусiв i тролейбусiв. Зазначу, що на житломасивi Калинiвський-5 у нас одне табло оновлене - це табло тролейбус-автобус. А ще одне - вiдображує лише рух тролейбусiв. Також виконано замiну контактної мережi включно з новими опорами та тросами крiплення контактної мережi", - прокоментував Нiкiта Керенцев, провiдний фахiвець КП "Днiпровський електротранспорт" Днiпровської мiськради.
"Також вже оновлено дорожню розмiтку холодним пластиком не лише на вiдремонтованiй дiлянцi, а повнiстю вiд вул. Янтарної до просп. Слобожанського - 7,9 км осьових лiнiй. Найближчим часом ще нанесуть 64 кв. м пiшохiдних переходiв. Також по вул. Калиновiй виконано капiтальний ремонт 3 свiтлофорних об'єктiв. На даному етапi робiт побаченим - задоволений", - зазначив Олександр Лещенко.

Медіа

Прочитано 23 разів