Неділя, 21 липня 2024 13:00

У Львовi вiдремонтували ще 4 балкони

У Львовi продовжує дiю програма ремонту балконiв у будинках, якi не є пам'ятками. За цiєю програмою у Галицькому районi вже вiдремонтували 8 iндивiдуальних балконiв. Зокрема нещодавно завершили ремонт 4 балконiв у будинках на вул. Я. Мудрого, 12, 12б i 18.

"Завдяки спiльним зусиллям мешканцiв та нашої адмiнiстрацiї вже вдалося оновити 8 балконiв у Галицькому районi. А це покращило не лише естетичний вигляд будiвель, але й умови проживання людей. Загальна вартiсть ремонту цих балконiв становить 744,4 тис. грн. Роботи вiдбувалися за програмою спiвфiнансування - 80% коштiв за ремонт балкону оплачувалися з бюджету мiста, а 20% оплачують мешканцi. На сьогоднi в роботi маємо ще 4 балкони на вул. Зарицьких, 7, i ще вiдремонтувати заплановано 19 балконiв", - повiдомили у Галицькiй районнiй адмiнiстрацiї.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, минулого року у Львовi провели обстеження усiх балконiв у багатоквартирних житлових будинках. У незадовiльному станi виявили 9270 iндивiдуальних балконiв i 4201 балконiв загального користування. Вiдтак, мешканцi - власники квартир з аварiйними балконами, можуть скористатися програмами спiвфiнансування ремонту балконiв, якi дiють у Львовi.

Медіа

Прочитано 26 разів