Неділя, 28 липня 2024 11:00

Кропивницький покращив житловi умови громадян

Пiд головуванням керуючої справами виконавчого комiтету мiської ради Свiтлани Балакiрєвої вiдбулося засiдання громадської комiсiї з житлових питань. У рамках засiдання було розглянуто низку важливих питань, якi стосуються житлового облiку та надання тимчасового житла вимушеним переселенцям.

На основi заяв та поданих документiв комiсiя рекомендувала виконавчому комiтету взяти на облiк для отримання тимчасового житла чотири сiм'ї вимушених переселенцiв. Зокрема, до Кропивницького переїхали по двi родини з Донецької та Херсонської областей, якi мають пiдстави для включення до першочергової черги.
Крiм цього, комiсiєю було погоджено:
- зняття громадян з квартирного облiку (12 родин);
- виключення зi списку осiб, якi користуються першочерговим правом одержання жилих примiщень (26 родин);
- внесення змiн до рiшення виконавчого комiтету мiської ради вiд 11 червня №595 "Про взяття громадян на квартирний облiк";
- надання ордерiв на жилi примiщення (2 родини);
- взяття громадян на квартирний облiк (у першочергову чергу - 5 внутрiшньо перемiщених осiб з числа учасникiв бойових дiй; у позачергову чергу - 2 особи: доньку загиблого воїна та дитину-сироту);
- включення до першочергової черги родини громадянки, яка перебувала у загальнiй черзi та отримала статус учасника бойових дiй.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, також комiсiя погодила рiшення про взяття на квартирний облiк за мiсцем роботи трьох працiвникiв та внесення змiн до облiкових справ трьох громадян щодо складу їх сiмей. Було прийнято рiшення щодо переоформлення особових рахункiв на квартири трьох родин, якi в них мешкають.
З усiх питань комiсiя прийняла вiдповiднi рiшення, спрямованi на покращення житлових умов громадян та пiдтримку вимушених переселенцiв.

Медіа

Прочитано 28 разів