Вівторок, 30 липня 2024 14:00

У Днiпрi прибрали вже 23 стихiйних смiттєзвалища

Фронтальний навантажувач та чотири самоскиди сьогоднi прибирають стихiйне смiттєзвалище у Новокодацькому районi Днiпра. Мiсцевi мешканцi кажуть, що непотрiб iнодi скидають машиною i через це утворюється такий великий обсяг.

"Та я iнодi їх виганяю, але ж, самi розумiєте, роблять це, коли ми не бачимо. Хоча мiнiмум раз на мiсяць тут усе це прибирають комунальнi служби, але ж не всi люди добросовiснi", - розповiдає мiсцева мешканка Олена.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, нинi тут вже кiлька годин працюють фахiвцi, якi за допомогою спецтехнiки намагаються розгребти звалище. За пiвтори години завантажили один самоскид.
"Найпевнiше, звiдси вивеземо 4 величезнi самоскиди, адже об'єми звалища приблизно 80 куб. м. Новокодацький район є проблематичним у даному питанi. Тут постiйно утворюють звалища, якi ми потiм вивозимо. Загалом щодня близько 500 комунальникiв прибирають вулицi. А вiд початку квiтня ми по всьому мiсту прибрали вже 23 стихiйнi смiттєзвалища", - розповiв директор департаменту екологiчної полiтики Днiпровської мiської ради Олег Семенко.

Медіа

Прочитано 45 разів