П'ятниця, 09 серпня 2024 15:00

Тернопiль профiнансує ремонт у 44 багатоквартирних будинках

На засiданнi виконавчого комiтету мiської ради внесено змiни в рiшення виконавчого комiтету вiд 1 травня №756 "Про затвердження титульного списку ремонту житлового фонду на умовах спiвфiнансування на територiї Тернопiльської мiської територiальної громади на 2024 рiк".

До списку включено 44 адреси, де проведуть ремонти житлового фонду на умовах спiвфiнансування на загальну суму 12949,00 тис. грн. Зокрема, виконають: ремонт покрiвель, ремонт i замiну внутрiшньобудинкових iнженерних мереж, елементiв обладнання, ремонт лiфтiв, прибудинкової територiї та iншi роботи капiтального характеру.
Ремонтi роботи на умовах спiвфiнансування виконають першочергово.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у багатоквартирних будинках Тернополя на умовах спiвфiнансування можна провести ремонт житлового фонду. Стати учасником програми можуть як ОСББ, так i управителi будинкiв (ЖЕКи). Дiя порядку проведення ремонтiв поширюється на всi багатоквартирнi будинки Тернопiльської громади, якi експлуатуються понад 10 рокiв. Кошти видiляються за певною пропорцiєю в залежностi вiд виду проведення робiт. Наприклад, ремонт та реконструкцiя будiвель становить 70% на 30%, де 70% - кошти з бюджету мiста, а 30% - за рахунок мешканцiв будинку.

Медіа

Прочитано 24 разів