Неділя, 11 серпня 2024 12:00

Аварiйнi бригади "Днiпроводоканалу" продовжують роботу навiть за нестачi кадрiв

Попри виклики вiйни аварiйнi бригади КП "Днiпроводоканал" продовжують працювати. Одна з таких має у штатi 15 спiвробiтникiв.

"Ми працюємо на найбiльших аварiях. Iнодi на усунення такої нам потрiбен мiнiмум день. Але бригади забезпеченi усiма необхiдними матерiалами, всi машини для виїздiв повнiстю укомплектованi - маємо усе, аби швидко усувати несправностi. Також нашi спiвробiтники мають належнi умови, де можуть перепочити", - розповiв в.о. начальника дiльницi оперативно-аварiйних робiт КП "Днiпроводоканал" Сергiй Река.
Нинi у зв'язку з мобiлiзацiєю лише на цiй дiльницi 2 людини долучились до лав Сил оборони. Тож КП "Днiпроводоканал" шукає спiвробiтникiв.
"Зараз iснує проблема з комплектацiєю штату у необхiдному обсязi. На пiдприємство потрiбнi на постiйну роботу фахiвцi. Мешканцi можуть звернутися до вiддiлу кадрiв нашого пiдприємства за бiльш детальною iнформацiю. Наше пiдприємство пропонує стабiльну заробiтну плату та iншi соцiальнi пакети для наших робiтникiв. Умови роботи в аварiйної бригади задовiльнi, адже для комунальникiв, якi цiлодобово та майже без вихiдних працюють по пояс у водi, дуже важливо мати комфортне мiсце, де вони зможуть прийняти душ, випити гарячого чаю, пообiдати та трохи вiдпочити. Я вдячний кожному, хто у такi складнi часи продовжує виконувати свою роботу", - зазначив директор КП "Днiпроводоканал" Юрiй Гамазинський.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, вiн також перевiрив пiдготовку водопровiдної станцiї мiста, яка забезпечує питною водою лiвобережну частину Днiпра, до зими. На нiй ще у 2016 р. вiдкрили твердопаливну котельню.
"Ми повнiстю вiдмовилися вiд газу, працюємо на пелетi. У порiвняннi з газом це втричi дешевше, а у примiщеннях - набагато теплiше. Бо навiть у режимi економiї ми споживали 900 кубометрiв газу на добу. А завдяки пелетнiй котельнi ми використовуємо десь 1-2 т пелетного палива. I воно значно дешевше, нiж газ. Ми маємо у штатi 80 спiвробiтникiв, тож ця котельня опалює як примiщення, де вони працюють, так i тi, де фiльтри, трубопроводи, а також там, де вiдкритий басейн з водою, щоб вона взимку не замерзла", - зазначив начальник станцiї Олександр Алiмов.
Також на випадок вiдключень свiтла станцiя має два потужнi генератори - 700 кВт та 980 кВт.
"Загалом на цiй станцiї перехiд на тверде паливо (лушпиння соняшника) дав економефект на 42%. I у нас ще декiлька станцiй обладнанi модульними котельнями, якi теж тепер гарно економлять на паливi. Усi твердопаливнi котельнi об'єктiв пiдприємства КП "Днiпроводоканал" готовi до опалювального сезону та забезпеченi пелетою паливною з лушпиння соняшника на 83% з урахуванням складських примiщень пiдприємства", - пiдсумував Юрiй Гамазинський.

Медіа

Прочитано 31 разів