Понеділок, 19 серпня 2024 16:00

У житлових будинках Днiпра замiнюють системи опалення

Постiйнi пориви, непрацюючi крани та стара труба - все це про систему опалення у пiдвалi будинку по вул. Планетнiй, 1-А. Її не ремонтували з моменту зведення. А це 1968 р.

"Тут взимку дiйсно були пориви, труба була в жахливому станi. Сподiваємося, що пiсля ремонту бiльше не буде цiєї проблеми", - розповiдає мешканка будинку Iрина.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, нинi тут вже кiлька днiв працюють фахiвцi, якi замiнюють повнiстю всю систему опалення у будинку, аби взимку бiльше такої проблеми у мешканцiв не було.
"Тут окрiм старої труби, через яку в опалювальний сезон були пориви, ще й не працювали крани, якi могли б у випадку аварiйної ситуацiї перекрити опалення у конкретнiй квартирi. Через це пiд час аварiй доводилось вiд опалення вимикати весь будинок. Зараз вже такого не буде. Також мiняємо трубу на нову з бiльш якiсних матерiалiв. Вона не пiддаватиметься корозiї", - розповiв бригадир ремонтної групи мiської аварiйної служби Iван Родiонов.
"Мешканцi будинку звернулися до мiського голови Бориса Фiлатова щодо ремонту системи централiзованого опалення у пiдвалi дому. Взяли заявку у роботу i виконуємо ремонт. Таким чином Днiпро продовжує пiдготовку до опалювального сезону. Ми i надалi продовжуватимемо ремонтувати житловi будинки, усуваючи аварiйнiсть комунiкацiй. З початку року центральне опалення замiнили вже у 36 житлових будинках", - розповiв Сергiй Файфер.

Медіа

Прочитано 26 разів