Понеділок, 09 вересня 2024 10:00

У Києвi пiдвищують надiйнiсть роботи одного з найбiльших теплоджерел

На одному з великих теплоджерел столицi триває капiтальний ремонт водогрiйного котла. Його висота - близько 30 м. Виконанi роботи дадуть змогу вiдновити коефiцiєнт корисної дiї котла та забезпечать його стабiльну й ефективну роботу пiд час опалювального сезону. Про це повiдомляє КП "Київтеплоенерго".

Фахiвцi комунального пiдприємства демонтують старi та встановлюють новi екрани нагрiву котла. Вони складаються iз сотень трубок, якими циркулює теплоносiй. Усього замiнюють близько 2 тис. кв. м нагрiвальних поверхонь.
Теплоенергетики демонтували старi елементи, обрiзали зношенi труби, провели пiдготовчi, слюсарнi та зварювальнi роботи. Пiсля завершення робiт змонтують нове обмурування котла з вогнетривкої цегли, проведуть профiлактику пальникiв та iншого обладнання.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, капiтальний ремонт обладнання пiдвищить надiйнiсть роботи одного з найбiльших теплоджерел Києва, яке забезпечує теплом понад 5 тис. будiвель та соцiальних закладiв.
У межах пiдготовки теплоенергетичного комплексу Києва до опалювального сезону проводять ремонт на понад 150 теплоджерелах. Виконують дiагностування та опосвiдчення котлiв, ремонтують понад 200 котлiв, насосне обладнання, обстежують димовi труби тощо.

Медіа

Прочитано 77 разів