ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 29 квітня 2024 11:00

У Львовi готовлять центр з працевлаштування людей з iнвалiднiстю

Майже 150 волонтерiв долучились до ремонту примiщення центру зi збiльшення можливостей для працевлаштування людей з iнвалiднiстю, який облаштовують на базi реабiлiтацiйного центру Unbroken у Львовi. Ремонтнi роботи тут проводить львiвський осередок ГО "Будуємо Україну Разом" спiльно з волонтерами. Згодом на базi вiдремонтованого примiщення буде облаштований барбершоп для навчання та надання перукарських послуг для пацiєнтiв Unbroken.

За даними "БУР Львiв", у примiщеннi майбутнього центру вже завершили третiй етап ремонтних робiт. Зараз тут дофарбовують стiни та облаштовують iнклюзивний санвузол.
"Спершу провели демонтаж та облаштували комунiкацiї у примiщеннi. Потiм займалися каркасом до санвузла, штукатурними та шпаклювальними роботами, а далi вже - оздоблювальнi роботи. Зусиллями волонтерiв залишилося завершити шлiфування пiдлоги, дофарбувати стiни та облаштувати санвузол. Далi професiйнi майстри встановлять дверi та необхiдне для барбершопу обладнання", - пояснює Анастасiя Личак, голова Львiвського осередку ГО "Будуємо Україну Разом".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, загалом до ремонтних робiт, якi тривали близько мiсяця, залучили майже 150 волонтерiв. Усi роботи в примiщеннi майбутнього центру планують завершити до Великодня.
Проєкт створення центру зi збiльшення можливостей для працевлаштування людей з iнвалiднiстю реалiзує управлiння iнвестицiй та проєктiв Львiвської мiської ради. Проєкт фiнансують у рамках грантової пiдтримки програми розвитку ООН за фiнансової пiдтримки урядiв Кореї та Нiмеччини, за пiдтримки UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах бiженцiв в Українi.

Прочитано 237 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: