ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 30 квітня 2024 11:00

"Укрфiнжитло" приєдналося до Європейської iпотечної федерацiї

Вiдтепер "Укрфiнжитло" перейматиме практику iнших країн у сферi європейської iпотечної iндустрiї i дiлитиметься своїм досвiдом зi створення новiтньої диджиталiзованої програми iпотечного кредитування "єОселя".

Європейська iпотечна федерацiя (EMF) представляє iнтереси iпотечних кредиторiв на європейському рiвнi, акумулює iнформацiю про європейськi iпотечнi ринки. Станом на квiтень федерацiя налiчує 13 повноправних членiв з 11 держав-членiв Євросоюзу, а також низку членiв-спостерiгачiв. Вiдтепер до них долучилася команда "Укрфiнжитла", яка представлятиме Україну у складi EMF.
Голова правлiння "Укрфiнжитло" Євген Мецгер наголосив на важливостi цього статусу для компанiї.
"Спiльно з Мiнекономiки та Мiнцифрою "Укрфiнжитло" зробило дiйсно революцiйний продукт для української банкiвської та фiнансової системи - диджиталiзовану програму доступного iпотечного кредитування "єОселя". Ми не плануємо зупинятися на досягнутих результатах. Впевнений, партнерство нашої компанiї з Європейською iпотечною федерацiєю буде корисним для обох сторiн. Вдячнi партнерам за пiдтримку та довiру", - зазначив вiн.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, генеральний секретар Європейської iпотечної федерацiї Лука Берталот привiтав "Укрфiнжитло" iз цiєю подiєю.
"Ми радi вiтати Українську фiнансову житлову компанiю в сiм'ї Європейської iпотечної федерацiї як члена-спостерiгача. Ми всi усвiдомлюємо надзвичайно складнi обставини, з якими зараз стикається Україна, особливо в прифронтових регiонах. Таким чином, перш за все, радi запропонувати свою моральну та iнтелектуальну пiдтримку у цi складнi часи. Європейська iпотечна федерацiя також готова пiдтримати "Укрфiнжитло" у його мiсiї iз забезпечення всiм громадянам доступу до житла, що стане ключовим фактором для створення пiслявоєнного середовища", - сказав вiн.

Прочитано 205 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: